Masheri
Masheri
Эксперт
Отзывы Masheri
Комментарии Masheri
Получено лайков
29 Like
Masheri

Dr. Oetker 30 секунд - киселик зварений

Це неймовірно, для приготування потрібно, справді, 30 секунд, і все... Смаколик на столі, дітлахи його дуже полюбили. Хочеться виокремити консистенцію киселю, його аромат, насиченість смаку, навіть наявні шматочки ягід та фруктів (що неабияк здивувало мене). Варто відзначити, що продукція киселиків Dr.Oetker не містить штучних барвників та консервантів. Усі смаки надзвичайно смачно пахнуть та наповнені літом серед Різдва. Моїм фаворитом виявився кисіль з лісовими ягодами, якнайкраще описує безтурботне дитинство, гостини у бабусі. Моїй мамі та сину сподобався кисіль з полуницею - він виявився більш солодший. Час приготування надзвичайно швидкий: дійсно, 30 секунд промайнуть, не встигнеш оком змигнути. Однозначно, рекомендуємо усією сім'єю та будемо купувати в подальшому. Усім веселих свят та мирного неба над головою.
У отзыва 0 комментариев
Masheri

Dr.Oetker - різдвяне захоплення

Спробувавши киселики від Dr.Oetker, сміливо заявляємо родиною, що це найприємніші, ароматні хвилини дитинства. Відчуття легкості та безтурботності, сімейного затишку.
Тестувала 4 види киселю, який потрібно готувати, помішуючи раніше приготовану суміш. Увесь час приготування займає близько 3-4 хв. На Різдво спробували 4 види киселю: малиновий, полуничний, журавлиновий та вишневий. Щодо продукції хочу відмітити:
☀️ безпечний склад продукту, відсутність емульгаторів, відсутність Е добавок;
☀️вміру густу консистенцію: киселик ніжно тане в роті, відсутні грудочки;
☀️ приємний аромат, характерний для кожного смаку: журавлина більш кисліша, вишня теж з кислинкою, полуничка з лагідним солодкуватим присмаком, а малина - то, узагалі, всплеск дитинства. Цей смак - мій фаворит.
☀️продукція легко готується, не виникає жодних труднощів під час готування.
Однозначно, в подальшому купуватимемо ці киселики, моїй малечі сподобалось, навіть, сам процес захоплює. Мій синок (5 років) стояв та дививсь із таким захопленням (як з порошку утворюється густий киселик).
У отзыва 0 комментариев
Masheri

Посилочка у мене

Сьогодні отримала на тестування киселики від Dr. Oetker. Із великим бажанням будемо тестувати та ділитись враженнями. Усім вдалих експериментів на кухні у теплій люблячій компашці)))
Дякую naprobu.ua за довіру!
У отзыва 0 комментариев
Masheri

Посилочка у мене

Сьогодні отримала на тестування киселики від Dr. Oetker. Із великим бажанням будемо тестувати та ділитись враженнями. Усім вдалих експериментів на кухні у теплій люблячій компашці)))
Дякую naprobu.ua за довіру!
У отзыва 0 комментариев
Masheri

Topicrem! Welcome to our family)

Протягом 2-х тижнів тестування, можу сказати, що eмульсія для тіла Topicrem Ultra-Moisturizing Body Milk бренду Topicrem, має дійсно живильну, протизапальну, заспокійливу дію. Засіб зарекомендував себе на усі 💯. Я вважаю, що період на який потрапило тестування (кінець листопада-середина грудня) є найбільшим викликом для шкіри (особливо чутливої) до сильних вітрів, різкого похолодання, таких надокучливих дощів ☔, перших заморозків ❄, але Topicrem справився з усім цим (ручаюсь за себе, маму та синочка). ❤️ Варто виокремити, що засіб є протиалергенним, ніякого "сюрпризу" після довготривалого застосування не було (хоча на звороті вказано, що eмульсія відноситься до аптечної класифікації), але все ж таки, буває... Ще хочеться відмітити, що засіб є дійсно економним (я використовувала 1-не надавлювання двічі:рано🌅 та ✨ увечері та цього вистачало, сповна (тільки, на майбутнє 🔮, братиму засіб у вигляді дозатора (500мл) це і зручніше, і більший запас). Емульсія для тіла Topicrem Ultra-Moisturizing Body Milk значно покращує вигляд шкіри:сяюча, бадьора, тонізована, можна забути, що таке обвітрювання, сухість та подразнення. Це знахідка для усіх поколінь (адже віку щодо використання, приналежності статі, обмежень по віку) немає ❗ ❎. Тому, можна сміливо використовувати усій родині 👪 Щодо подальшого використання - однозначно, так ✅ Ми беремо тебе в сім'ю, topicrem, welcome:) #naprobuua #naprobuua_Topicrem #Topicrem #naprobuua_відгуки
У отзыва 0 комментариев