Зоя Сахно
Зоя Сахно
Эксперт
Отзывы Зоя Сахно
Комментарии Зоя Сахно
Получено лайков
10 Like
Зоя Сахно

Серветки - то любов❤️

Серветки сподобалися обох видів: м'які та щільні, в міру вологі, нейтральний запах, не подразнюють шкіру і не сушать її, і головне не містять спирту.
Для себе відмітила лише один мінус - це упаковка вологих серветок Pampers для гігієни в дорозі. А саме спосіб відкриття упаковки, з наклейкою боролася довго, а після декількох разів використання, приліпити на місце стало складно, кінчик залишається не приклеяним і нещільно закриті серветки згодом висохнуть. З пластиковими клапаном все ж зручніше, тим більше формат не маленький - 40 шт. , це не кишеньковий варіант на 10 серветок. А от на вологих серветках Pampers Sensitive наклейка укріплена, товстіша, легко відкривається однією рукою, добре прилипає і після декількох разів використання. Також їх більше в упаковці - 52 шт.
Ціна середня і в деяких магазинах та аптеках, я б сказала завищена, але я наприклад, в першу чергу за якість, тому готова переплатити.

Книжка " Читаємо з памперсів" дуже сподобалася і мені, і малюкові. Яскраві ілюстрації, твердий перепліт, цікавий текст і подача, полички рекомендованої літератури. Наприклад, історія про читання крихіткам з народження, стало для мене відкриттям, адже я тільки співала коротенькі колискові,чи просто мугикала мелодії, а виявляється читання по-особливому впливає на немовлят.

Цитата Олени Жупанової з цієї книги: “Ми читаємо, тому що любимо!” звучить досихпір в голові, намагатимуся більше приділяти цьому увагу.
У отзыва 1 комментарий
Зоя Сахно

Враження друзів

2+
Для передачі товарів для тестування обрала 3 мам з дітками приблизно одного віку з моїм сином.
Нічні дісталися Іллюші , а Єва та Ніка тестували звичайні підгузники-трусики. На відео огляд нічних підгузків, фото #1 - Іллюша, фото #2 - Ніка, фото #3. -Єва.
#мама1Поліна
Далі пряма мова:
"Оце так сюрпризи,зраділи подарунку у вигляді цілої упаковки нічних підгузків-трусиків Pampers Pants та дитячих вологих серветок Pampers гігієна в дорозі.
Класний пояс, резинки м'якесенькі, такі тоненькі, що й не скажеш, що вони нічні, трішки нав'язливий запах, прийшлося винести їх на провітрювання на балкон. Жопка була мокрою після 9 годин сну, прокинувся їсти і прийшлося переодягти. В цілому не погані памперси, але від "нічних" очікувала чогось більшого. Почервонінт чи алергії не викликали. Розмір 9-15 кг, в Іллюші 9,800 кг, сіли добре, з запасом. Серветки дуже класні, не скочуються, хороший нейтральний запах, вистачає однієї щоб витерти ручки,лице, та ще й на інші потреби. Дякую за цей досвід".

#мама2Олена
" Отримали для тестування від подружки Підгузки-трусики Pants Maxi (9-15 кг). В Єви 12,600, то сіли практично впритик, інші марки носимо 5 розмір, то вони мабуть трохи маломірять. Вночі ними не користувалися, в день лише підчас прогулянки, бо холодно, не завжди встигаємо до туалету. Хороший поясочок, м'які, без зайвого запаху, легко розриваються, є стрічка для утилізації. Отримала тільки хороші враження від тестування, а головне дитина задоволена, адже може без проблем сама їх зняти при потребі."

#мама3Руслана
" Тестували Підгузки-трусики Pants Maxi та пачку вологих серветок Pampers Sensitive . Марку знаємо давно, і часто купуємо товари від Памперс. Серветки хороші, в міру вологі, мають непоганий запах, тримають форму, не розлазяться при маніпуляціях з ними, зараз до речі на них акції у Єві, то тепер точно знаю, що вони варті того, щоб їх купили.
Підгузки-трусики Pants Maxi сподобалися, легкі в користуванні -одягти чи зняти можна без проблем, і за лічені секунди. Звикаємо зараз у садочку, то навіть няня похвалила))) хоча намагаємося потроху відвикати від підгузків. М'які, не пахнуть, добре поглинають вологу, я задоволена ними."
У отзыва 5 комментариев
Зоя Сахно

Передчасно завершуємо тестування підгузників😒

В першу чергу, хочу подякувати порталу Напробу за можливість прийняти участь в тестуванні, але на жаль в нас не все пішло по плану(

Але зразу хочу написати про плюси Підгузків-трусиків Pampers нічні.

Цікавий дизайн упаковки, за кольором можна буде швидко їх знайти на полицях магазину, легко відкривається пачка, пунктиром позначене місце відкриття, є ручка для зручного переносу.
Хороший пояс-резинка на підгузках - легко вдягати і знімати, щоб розірвати боковинки не треба багато зусиль, милий дизайн, наліпка для правильної і легкої утилізації, протікань не було, трішки відійшла резинка, комфортна посадка - не злізають, не закочуються.
Мінуси: запах - як на мене, то трохи нав'язливий, схожий на мильний,
при заміні сіднички були мокрими і холодними, підкладка стала майже прозорою, я навіть змогла роздивитися наповнення підгузка, воно було нерівномірним, збитим в грудочки.
В першу ніч малюк замерз в них, в 4 години ранку прокинувся і сонний почав знімати з себе підгузок, бо він був вологий, 12 годин сухості вони не витримали, з урахуванням того, що спати лягли в 22:00, і перед сном ходили до туалету.

Порівнюючи з Підгузками-трусиками Pants Maxi відчутної різниці не побачила. В ніч при відсутності нічних, можуть згодитися і вони, проблема залишаться та ж сама, що і з нічними.
Можу зробити висновок, що підгузки нам, на жаль, не підійшли, оскільки після другої ночі з'явилися почервоніння, вирішила припинити тестування підгузків, і свою упаковку передам друзям для тестування.
Радує те, що тестуємо не лише підгузки, тому про серветки напишу пізніше відгук, а також додам враження друзів. Всім сухих ночей та вдалого тестування.)
У отзыва 11 комментариев
Зоя Сахно

Сумніви..підтвердити чи спростувати?

Коли дізналася, що стала учасником тестування Pampers, була надзвичайно вражена, адже залишаючи заявку розуміла, яка велика кількість мам захоче прийняти участь.
Коли читаєш умови тестування та перелік продукції, не зразу можеш уявити цей об'єм, тому прийшовши на пошту по посилку була в приємному шоці від розміру коробки, а згодом і від її наповнення.
Декілька слів про доставку: Укрпошта в швидкості не поступилася послугам НП, смску про надходження отримала вже на 2 день після відправки.
І так, що ж було в посилці: Підгузки-трусики нічні Pampers Pants ( 2 упаковки по 25 шт.),дитячі вологі серветки Pampers Для гігієни в дорозі та дитячі вологі серветки Pampers Sensitive по 2 упаковки, підгузки-трусики Pants Maxi (9-15 кг) (2шт в упаковці) – 8 шт; книжка "Читаємо з памперсів".

Насамперед, тестування - це спростування чи підтвердження головних завдань та характеристик продукту, які заявляє виробник, тому треба розбирати все по пунктах.
Вдень намагаємося якнайменше використовувати підгузки, а до ночі було ще довго, тому перший продукт,який протестили, стали вологі серветки.

Найперше, що кинулося в очі те, що
виробник одного виду Іспанія, іншого Німеччина, а підгузки "Made in" Польща, питання чому такий різнобій?
Перша ніч пройшла неідеально, лягли спати в 22:00, а в 4 години ранку малюк прокинувся і вовтузився, сіднички були мокрі і холодні...Підгузок прийшлося змінити, заявлені 12 годин аж ніяк не витримав, але 6 це замало, при тому що перед сном ходили до туалету.. тому поки що в мене сумніви що до того, чи підійдуть нам ці підгузки... Чекаю ще вражень моїх знайомих мам, як вони прокоментують першу ніч.
У отзыва 4 комментариев
Зоя Сахно

Тестування Pampers

Сьогодні отримала супермега посилочку для тестування! Я в приємному шоці, і сама протестую, ще маю можливість порадувати своїх знайомих мам з малюками👍🤗 я в захваті

Доповнюю відгук першого враження - після першої ночі відчуття двоякі, не зовсім все добре, але попереду ще є час для підтвердження, або ж спростування моїх сумнівів щодо підгузків. Серветки подобаються, подивлюся що буде після довгого використання, чи не сушитимуть шкіру. А також монтую відео для відгуку, надіюся все вийде
У отзыва 1 комментарий