Bibabaking
Bibabaking
Эксперт - Блогер
Отзывы Bibabaking
Комментарии Bibabaking
Получено лайков
203 Like
Bibabaking

Куштую

Мені дійсно дуже сподобалось ! Розчинні киселі від Dr Oetker це тепер моя любовна любов!
У отзыва 0 комментариев
Bibabaking

Розчинний кисіль

Усій сімʼї найбільше сподобалося куштувати саме ці киселі. Всі три смаки суперові, полуниця, малина, вишня, важко обрати фаворита. Як повноцінний десерт. В міру солодкий, не приторний, дуже легкий у приготуванні- що ще можна бажати?
У отзыва 0 комментариев
Bibabaking

Перше знайомство

Все починалося ось так!
Я не очікувала; що буде так багато смаків і різновидів! Була дуже приємно вражена!
У отзыва 0 комментариев
Bibabaking

Зручно і смачно!

Ось і закінчилося наше тестування!
Скажу одразу - синок дуже засмутився, що більше не буде щоранку пити "сік"!
Він йому ну дуууже смакував!
Я розводила 1 саше у 100-120 мл води (на жаль, виробник не вказав точне дозування, тож це "на око") і виходив дійсно дуже смачний апельсиновий напій, схожий на сік!
Тобто якихось маніпуляцій, вмовлянь і інших "ухищрений" як з ліками, робити не доводилося - дитинка залюбки пила цю корисну добавку!

Перед вживанням ми порадилися з лікарем (точніше я то прочитала у іншоі мами вже після першого вжитого саше, і лиш тоді набрала лікаря), але лікар дозволив -тож все ок )

Тішить, що така зручна упаковка - розірвати можна навіть руками, не обов*язково десь шукати ножиці, всипав у стакан , налив води, розмішав і готово!

Приємно, що вітаміни та пробіотики окремо, не з*єднані між собою, отже не можуть один одного якимось чином пошкодити до моменту вживання!

Ну і саме основне --- вкінці травня ми тільки стали ходити в садочок (сину 2,3 роки). Я дуже переживала, чи не буде він тиждень ходити, а два дома хворіти --- але все чудесно! дитина здорова, адочок подобається, хочеться вірити,що це все не без допомоги Бекутану!

Дякую за тестування!
У отзыва 0 комментариев
Bibabaking

Отримали!!

Юху! Вчора отримали пакуночок, вже перше саше випите ))
Синок тільки тиждень як пішов у садочок (нам 2,3 це взагалі наш Перший садочок, а не якась там перерва через карантин була), тож нас чекають усі «прєлєсті» цього дійства із соплями, кашлями і тд
Тому покладаю велику надію на це тестування !!!

Смак синок вже зацінив 👍

А я зацінила зручність відкриття саше, швидкість розчинення у воді, приємний запах напою (спершу видався може трішки зарізким, але те враження швидко минуло), син теж нюхав із задоволенням і казав в самому кінці "мням-мням"

упаковка красива, головний герой Арчі дуже прикольно зображений, у обладунках, ніби лицар! Синочку було цікаво його розглядати.
і взагалі кольори підібрані гарно, яскраво, але не занадто !
Подобається, що чітко вказано про "дієтичну добавку", що ніхто не вводить в оману і не видає то за ліки. Це підвищує рівенб довіри до виробника в рази!!!
І зручність дозування дуже потішила - раз на добу! прекрасно!
У отзыва 0 комментариев