Slipchuk Viktoriya Viktorovna
Slipchuk Viktoriya Viktorovna
Знаток
Отзывы Slipchuk Viktoriya Viktorovna
Комментарии Slipchuk Viktoriya Viktorovna
Получено лайков
18 Like
Slipchuk Viktoriya Viktorovna

Йогурт Растішка

Доброго дня. Питання виникло наступне:
1.Без цукру, тобто, зовсім без підсолоджувачів?
2.без лактози, тобто, з ферментом, який допомагає розчепити лактозу?
Просто, не зовсім зрозуміло, як з молока можна " вигнати" лактозу))). Постійно потрапляю в халепу, неправильно розуміючи рекламу)))
У отзыва 4 комментариев
Slipchuk Viktoriya Viktorovna

Українська для малюків - це чудово!

Так рідно можна знайти якісний україномовний контент! Часто прослуховуємо з сином аудіоказки на Ютубі. Але це добре, коли є постіний доступ до мережі. Інколи з'єдання не стабільне і тут на допомогу "поспішають" різноманітні додатки. Отже, тестування потріне для того, щоб : 1) оцінити якість озвучення казок; 2) оцінити роботу додатку.
У отзыва 2 комментария
Slipchuk Viktoriya Viktorovna

Тірамісу від DrOetker

Цікавий рецепт улюбленого десерту. Фішка в тому, що отриманий крем легко можна використати для "створеня" смачного бисквітного тортика або для наповнення тістечок- швидко, смачно, просто та густої консентрації. Тут в пригоді буде й декор від цього ж виробника.
Такий спосіб приготування не замінить оригінальний рецепт, але стане в пригоді, коли хочеться солоденького, а часу для готування немає.
Свій десерт я доповнила домашім савоярді? як на мене, все ж, не вистачило кислинки від маскарпоне. Тому наступного разу обов'язково додам лимонного соку!
У отзыва 3 комментария
Slipchuk Viktoriya Viktorovna

Тестування продукції від Dr.Oetker

Тестування виявилось надзвичайно смачним та швидким. Запіканку, яку виготовила з допомогою Творопишу, навіть не встигла сфотографувати ?
Гарячий шоколад - ароматний смаколик? Донька стала головним дегустатором та поцінувувачем напою! Мені трішки солодко, але можна додати більше молока. До ранкового шоколаду пасують помірно солодкі карамельні безе, декоровані різнокольоровими кульками від DrOetker. При приготування тістечок декор не втратив свого привабливого вигляду та форми?? А приємного характерного аромату досягля з допомогою ванільної есенції. Хоч щиро сподівалась, що есенція міститиме в свому складі основний продукт - ваніль, але...
У отзыва 13 комментариев
Slipchuk Viktoriya Viktorovna

Ванільна есенція

Випікаю дуже часто, особливо моїм діткам "заходять" десерти. Шкода, та в магазинному ванільному цукрі ванілі не знайшла зовсім( судячи зі складу) . Отже, надія на ванільну есенцію dr. oetker. Якщо хтось використовував - поділіться, будь ласка, досвідом.
У отзыва 0 комментариев