Lana83
Lana83
Эксперт
Отзывы Lana83
Комментарии Lana83
Получено лайков
9 Like
Lana83

Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри. Завершення тестування.

Ну що ж...після кількох днів тестування скажу, що кокосова серія має всі шанси стати улюбленицею багатьох красунь. А тепер трохи пройдуся по всіх продуктах).
- кремчики для обличчя дають гарне живлення і зволоження саме для цієї пори року. Не створюють жирного блиску на обличчі, ефекту силіконової плівки, і, навіть, для жирного типу шкіри вони підійдуть, адже не мають в своєму складі багато жирів, які б робили шкіру ще жирнішою.
- Міцелярна водичка. Вона стала фавориткою для мене. Після щоденного демакіяжу можу сказати, що міцелярка чудово справляється навіть з стійким гелевим олівцем для очей без надмірного тертя. При попаданні в очі не пече , і не викликає подразнення. Після вмивання водою шкіра під очками залишається зволоженою і не сухою.
- окремо хочу виділити крем під очі. Має легку не жирну текстуру, легко наноситься, гарно вбирається. Темні кола не забирає але...завдяки компонентам робить мімічні зморшки у вигляді "гусячих лапок" менше помітними). І, як на мене, то при тривалому використанні, вони можуть або зникнути зовсім, або стати зовсім не помітними😉
- пінка для вмивання. Має легку текстуру, гарно піниться і після неї шкіра обличчя стає ніжною і гладенькою. І головне, не має ніяких висипів після вмивання і відчуття стягнутості.
Тест - драйв доглядова кокосова серія від ТМ Eveline пройшла. Тільки мені, особисто, для повного завершення догляду трохи не вистачило тоніка😜. А так, загалом, після виходу цієї серії на ринок можу сміливо рекомендувати її своїм друзям!
P.S. кокосовий приторний запах не ярко виражений, що мене особисто дуже радує, так ,як я не люблю кокоси взагалі).
У отзыва 2 комментария
Lana83

Rich Coconut від Eveline Cosmetics.

Ну що ж, і я отримала свою посилочку з новою лінійкою від Eveline. Знаю і їхній декор, і їхню доглядові серію не зі слів, була нагода спробувати майже весь асортимент. І тепер дуже радію, що випала можливість спробувати нову лінійку від цього бренду). Відразу скажу, що для мене дужееее важливий був саме запах, тому що , знаючи , які, інколи кокосові крема можуть мати аромати)). Тут...зовсім інше. Крем має ніжну, не липку і не густу текстуру. Запах відчувається але не приторний. Після нанесення на шкіру, крем не створює ефекту силіконової плівки. Дуже легко лягає, швидко вбирається шкірою і просто чудове зволоження, створюючи легкий сяючий вигляд. Так, як маю суху і дуже чутливу шкіру, яка реагує на будь які подразники, після першого нанесення не відчула ніякого стягуючого ефекту, дискомфорту, що вказує на те, що в самому кремі багато натуральних компонентів. І, що не мало важливо, обидва креми спрямовані на живлення шкіри вітаміннами і маслами, а це -
скарб, особливо в прохолодну погоду. Окремо хочу виділити Міцелярну водичку. Маю чутливі очі і у зв'язку з роботою щодня вимушена робити макіяж очей. Тому дуже ретельно завжди обираю саме Міцелярну водичку. Головним критерієм для мене є те, щоб при попаданні в очі, вода не пекла і не викликала подразнення. Міцелярна вода rich coconut від ТМ Eveline справилася з цим на 12+. Всі інші продукти ще не спробувала. Думаю, що результат буде не гірший).
У отзыва 9 комментариев
Lana83

Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

Чекаю з нетерпінням свою посилочку😍. Про самий бренд Eveline знаю дуже багато, особливо декоративна косметика. Дуже хочу спробувати саме серію з Кокосом, бо всі інші досить не погані. Особливо цікавить запах 🤔. Дякую, що дали можливість спробувати 😊
У отзыва 0 комментариев
Lana83

Альфлорекс - враження.

Ось і закінчився місяць прийому препарату Альфлорекс. Є багато "+" і є кілька незначних мінусів(. Самий головний "+" для мене, що я повністю позбулася печії і вздуття. Це дужееее полегшело мені життя). "-" маленьким для мене це було те, що я не позбулася діареї, а тільки трохи полегшело, тобто не треба сидіти багато часу, щоб випорожнити кишечник. Зараз процес швидше і без дискомфорту). А ще "-" в ціні...трохи забагато))). Я планую після перерви знову пройти курс. А ціна трохи завелика(((.
Дуже дякую naprobu за можливість спробувати і віднайти для себе якісний препарат.
А ще хочу звернути увагу, що в анкеті ; звіті не можна зробити вибір(((. Можливо це тільки в мене (
У отзыва 2 комментария
Lana83

Фінішна пряма з Альфлорекс)

Ну що ж...от і майже фініш нашої з Альфлорекс співпраці)). Хочу щиро подякувати naprobu.ua і Альфлорекс за можливість очистити організм і наповнити мій кишечник корисними бактеріями!!! Хочу сказати, що я дуже задоволена результатом!!!! Вздуття зникло зовсім, за цей майже місяць я забула що таке печія і який це викликає дискомфорт (. Єдине, що залишилося "майже не змінним" часте ходіння в туалет...хоча, воно стало менш тривалим). Нальоту на язиці більше не було, хоча я не можу на пряму це зв'язати з прийомом Альфлорекс?. Єдине можу сказати точно...Пробіотик якісний, ефект очікуваний, і все заявлене в складі відповідає дійсності, тобто...зі всіх добавок- пробіотиків це, поки що, найкращий). Побічних дій я на собі не відчула, а це значить, що моєму організму це сподобалось). Ще хочу сказати, що мій лікар після спостерігання за моїм експериментом сказав, що буде рекомендувати Альфлорекс ще іншим пацієнтам). А я в свою чергу...після перерви знову пройду курс з Альфлорекс.
У отзыва 0 комментариев