Міка
Міка
Эксперт
Отзывы Міка
Комментарии Міка
Получено лайков
31 Like
Міка

Мій фаворит серед техніки для краси

З цією фірмою, я познайомилась досить давно, десь 5 років тому, коли на день народження подарували фен, який служить всій нашій сім’ї. Згодом придбала вирівнював, який бережно впливає на волосся, тепер дуже б хотілося спробувати плойку, адже в мене рівне волосся, тож накрутки довго не тримаються. Можливо нова вдосконалена технологія допоможе мені тішитися локонами хоч пів дня
У отзыва 3 комментария
Міка

Відповідальний виробник

Варто сказати, що виробник сумлінно дотримується Міжнародного кодексу маркетингу замінників грудного молока або розм. Кодекс ВООЗ)— резолюції Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я при Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ), яку приняли в 1981 році. На це вказує інформація на упаковці, про беззаперечну перевагу та користь грудного молока, про те, що це є продукт прикорму, та рекомендує виробник вживати з 8 місяців. Рекомендації ВООЗ, зокрема у протоколі по догляду за дитиною до 3 років, вказано, що кисломолочні продукти можна вводити з 8 місяців. Таким чином виробник не суперечить рекомендаціям та не вказує менший вік дитини, щоб збути більше продукції. А таке порушення, на жаль, є частим серед виробників, які намагаючись отримати більші прибутки наносять шкоду малюкам, батьки яких звикли довіряти написам на етикетках.
Щодо самого продукту то доні він сподобася, маркування доступне, смак цікавий, склад непоганий. Тож думаю «Білакт» від «Простоквашино» є гарною альтернативою перекусу для дитини.
Доречі, за дні тестування шукала де можна придбати новинку, то є мережі АТБ та АШАН.
У отзыва 4 комментариев
Міка

Активно тестуємо

Ми з Соломійкою мали нагоду протестувати новий кисломолочний продукт від тм «Простоквашино». Доня не дуже полюбляє кисломолочні та молочні продукти тому ми в пошуку ідеального: гарна, зручна упаковка для доні та хороший склад для мами.
Новий продукт має назву «Білакт», у асортименті два смаки «Персик» та «Груша-яблуко», паковання з трубочкою, тому зручно брати як перекус на прогулянку.
«Біфілакт» — це кисломолочний напій, який містить ацидофільну паличку. Завдяки їй «Біфілакт» має пробітичні властивості, що дає змогу підтримувати здорову мікрофлору кишечнику.
Цікаво було спробувати новинку не лише доні але й мені. Смак схожий на йогурт, ароматизатори не різкі, напій вміру солодкий. Доні смакували два смаки, за один раз вона випивала половину упаковки (а для неї це багато).
У отзыва 7 комментариев
Міка

Ми вперше стали експертами!!!

Ми з донею, якій 1 рік та 10 місяців вперше стали експертами!! Молочну і кисломолочну продукцію доня не дуже любить, але ми в активному пошуку продукту який їй буде до смаку! Приємно вражена пакуванням, отримали 4 упаковки з двома різними смаками, при доставці продукція була холодною, то ж сміливо можу давати малюку. Неприємно вразило, що один йогурт має кінцевий термін сьогоднішнім числом, його доні давати не буду, але спробую сама. Розпочинаємо тестування та обов`язково поділимося відгуками
У отзыва 7 комментариев
Міка

Експерти

Сьогодні дзвонили та сповістили про доставку, відповідно ми потрапили у список експертів. Дуже чекаю на це тестування, адже воно перше для нас
У отзыва 0 комментариев