tetyana_tania_
tetyana_tania_
Знаток
Отзывы tetyana_tania_
Комментарии tetyana_tania_
Получено лайков
0 Like
tetyana_tania_

Ватрушки

Сьогодні пекла ватрушки на продукції dr.Oetker.Тісто на дріжджах дуже швидко і гарно підійшло.Випічка вийшла,як завжди м‘яка і запашна.А завдяки ванільному цукру неймовірно ароматна.dr.Oetker завжди мав гарну якісь.Завжди користуватимусь цією продукцією і рекомендуватиму знайомим.Dr.Oetker - це гарний результат випічки.
У отзыва 0 комментариев
tetyana_tania_

Наші пасочки

Сьогодні готували паски.Тісто на дріжджах від. dr.Oetker,ванільний цукор дуже ароматний,дріжджі гарно підійшли,мені сподобалось.Помадку робила з цукрової пудри,в неї неймовірно приємний аромат ванілі.Желатин також гарно справився зі своєю задачею.І декор чудово завершив роботу.Сподобалось,що бусінкі всі однакові і не тверді.Результат мене дуже порадував.
У отзыва 0 комментариев
tetyana_tania_

Рогалики вийшли смачні

Сьогодні пекла рогалики на дріжджах dr.Oetker результатом дуже задоволена.Тісто гарно підійшло випічка пухка і смачна.Також спробувала ванілін в краплях,його божественний аромат наповнив всю кухню.Дякую dr.Oetker за гарну якість.Відтепер моя випічка буде ще смачніша.І Дріжджі мені завжди подобались і раніше ними користувалась.Рекомендую!
У отзыва 0 комментариев
tetyana_tania_

Великодні булочки за допомогою продукції Dr.Oetker

Сьогодні готувала великодні булочки.Вийшли пухкенькі,ароматні і смачні.Використовувала дріжджі вони швидко підходять і випічка немає запаху дріжджів.Ванілін теж дуже пахучий,мені сподобався,а цукрова пудра взагалі чудова,без комочків,гарно лягає і має неймовірно приємний аромат ванілі.Результатом випічки я задоволена!
Для тіста знадобилось:
тепле молоко - 100мл
Дріжджі - dr.Oetker - 1 пачка
Цукор - 50 г
М‘яке вершкове масло - 50 г
Яйце - 1шт
Борошно - 300г
Ваніль
Дрібка солі
Цукати - 150 г
Жовток - 1шт
Молоко - 1ст.л
В теплому молоці розчинити 20 г цукру та пакетик дріжджів,залишити на 5-10 хв.
Цукор,сіль,ваніль,яйце,м‘яке масло ретельно перемішати.Сюди влити масу з дріжджами,додати борошно і замінити тісто.Залишити щоб сходило в теплі,коли зійде можна рази 2 обім‘яти .Розділити на 8- 10 рівних частин.Кожен шматок розкачати тоненьким овалом.Посипати цукатами і скрутити в рулет.Розрізати вздовж,не дорізаючи до кінця і скрутити.Накрити,залишити сходити на 30 хв.Змастити збитим жовтком з молоком і випікати 20 -30 хв.Остудити і посипати цукровою пудрою!Смакота!!!
У отзыва 2 комментария
tetyana_tania_

Тестування декору Dr.Oetker

Сьогодні вирішили приготувати звичайний вафельний тортик зі згущеним молоком.Та щоб він мав гарний вигляд я вирішила прикрасити його декором від Dr.Oetker.Результат мені сподобався,це не тільки гарно,а й смачно.Перлини та метелики однакової форми,акуратні та їстивні.Сподобалось,що перлини не тверді,як я подумала,а м‘якенькі,хрупкі,легко розкушуються.Декор мені дуже сподобався залишила і для пасочок.Я ніколи не сумнівалася в гарній якості продукції Dr.Oetker.
У отзыва 0 комментариев