Марія Олександрівна Ремська
Марія Олександрівна Ремська
Знаток - Блогер
Отзывы Марія Олександрівна Ремська
Комментарии Марія Олександрівна Ремська
Получено лайков
15 Like
Марія Олександрівна Ремська

Смачні та корисні палички DentaLife від Purina

Велике спасибі організаторам за таку чудову можливість, тестування смачних та корисних паличок.
Продукт дійсно хороший і результат видимий.Зуби у моєї красуні Тріксі стали білішими , чистішими, зменшився неприємний запах з рота. Самі палички є зручні, собака тримала їх лапою, вони є мягкими і не подразнюють ясна. Крім того містять вітамін D, що є дуже важливим. Не містить штучних барвників та цукру. В загальному очікувані результати справдилися. Я задоволена якістю даної продукції. Рекомендуватиме усім знайомим. А сама і надалі тішитиму свою собачку такими смаколиками. Вона цього заслужила бо до донедавна жила у притулку. Дякую ще раз Вам .
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У отзыва 0 комментариев
Марія Олександрівна Ремська

Смачні та корисні палички Dentalife

Щиро дякую, що обрали нас мене та мою красуню Тріксі, бути експертами, як я уже писала, собака спочатку пробувала її з обережністю , так як до цього часу не пробувала даної продукції. Та їй сподобалось і щодня побачивши мене чекала на нову порцію. Ця паличка є виручалочкою так як допомагає захистити здоров’я порожнини рота та загальне самопочуття собак,
зменшує накопичення нальоту та зубного каменю сприяє захисту від пародонтозу. Для мене це є важливим так як зуби своїй собаці я не чищу.
Після прийому палички загальне самопочуття собаки було чудовим, а зуби біліші.
За допомогою простого щоденного догляду за порожниною рота можна допомогти поліпшити здоров’я собаки та зупинити розвиткок стоматологічних проблем.
Щодо самого упакування то воно є зручним. Ми куплятимемо дану продукцію і надалі. Дякую щиро.

#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У отзыва 0 комментариев
Марія Олександрівна Ремська

Смачно і корисно з Purina

#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Знову пощастило бути експертом і цього разу тестували разом з собачкою Тріксі , палички- ласощі для особливого догляду за ротовою порожниною Dentalife від Purina. Ми таке пробували вперше, так як моя собачка у мене з'явилась уже в дорослому віці і до того часу таких смаколиків не коштувала бо жила у притулку для собак, то я не була впевнена , що даний продукт їй сподобається і чи вона їстиме його взагалі. Але після отриманої першої порції( палички) ,собачці вона посмакувала і наступні рази чувши шарудіння пакета, чекала на нову порцію. Як на мене зуби у собаки стали явно біліші.
Так як я не чищу своїй собаці зуби то саме ці палички є паличкою-виручалочкою для нас. Смачні і корисні. Думаю ми їх куплятимемо і надалі. Усім рекомендую спробувати, собачка Вам за це буде вдячна.
У отзыва 0 комментариев
Марія Олександрівна Ремська

Чудовий додаток!

Хочу висловити подяку за вибір на мою користь,за можливість протестувати додаток Аудіоказки українською. Цим додатком користувалася і вдома ,і на роботі. На роботі (я працюю в дошкільному закладі)перед обідним сном включала діткам аудіоказки, вони ,щоб їм послухати,швиденько їли та переодяглись бо знали,що почуть , щось цікаве і повчальне,щось пригодницьке. Іноді просили дві казочки, йшла їм на поступки. Голоса, інтонація ,вимова ,звуки, заворожуючі моменти, усе діткам надзвичайно подобалось. А вдома, щовечора мене з нетерпінням чекала моя донечка Єва. Якщо я бачила,що вона надто активна того дня ,включала казочки довші за часом, а іноді ми і не дослуховували і засинали, ну дуже вже заколихували)) Додаток простий і зручний у користуванні, тільки от один нюанс таки був,не було короткого опису даної казки, що дуже спроситило б у виборі. А ще добре було б ,якби те,що ми уже прослухали ,якось зберігалось в папці "переглянуті" бо бувало, що я включала,а дитина казала,що це ми вже слухали. А так,все влаштовує.
Казка важлива у житті дитини. Добрі казки розповідають малюкові про добро і зло, вчать чинити правильно і позбуватися надуманого страху. Прочитана перед сном казка — запорука міцного сну та приємних сновидінь.
Велике спасибі, що цей додаток звучав ,саме на українській мові.
Дякую!
У отзыва 14 комментариев
Марія Олександрівна Ремська

Аудіоказки українською.

Додаток шикарний,усе подобається і озвучка,і казки ,і зручність у використанні. Не було проблем із реєстрацією,все просто та зрозуміло. Великий вибір казок,як народних так
І авторських. Озвучка бездоганна, чудова ,інтригуюча,іноді де було страшніше(голосніше) в сюжеті, скручувала сам звук,тому не вважаю це недоліком. Дитина слухала щовечора із задоволенням, просила навіть одразу дві послухати. Один нюанс таки був ,хотілось би короткого опису на ту чи іншу казку . Було б взагалі супер. Мало казок ,таких,що вивчають у садочку авторів: Лесі Українки, Сухомлинського та ін.,хотілось б поповнити ними галерею. Дякую за можливість протестувати. Я порадила цей додотак усім своїм знайомим "мамочкам". Пізнавально,захоплюче,повчально, діти вчаться за допомогою казки добру та пробуджується уважність та співчутливість. А це головне!
У отзыва 1 комментарий