Byaka69
Byaka69
Эксперт
Отзывы Byaka69
Комментарии Byaka69
Получено лайков
36 Like
Byaka69

Гель найкращий варіант для прання.

Файне тестування. Люблю займатись пранням, часто перу машинкою і руками. Тоиу цікаво прийняти участь в цьому тестуванні! :)
У отзыва 0 комментариев
Byaka69

Здорова шкіра обличчя - коли це настане? ?

Настала осінь ??? із цими прохолодними і вітряними днями моє обличчя почало ставати, як в мумії ? зморшки стали виразніші, темнвєі кола під очима синішими ?
Не спорю це вже можна вважати 30+ без пів року?, але все ж таки хочеться виглядати красіво. Дуже цікаво протестувати цю косметику, бо не можу найти того єдиного крему для обличчя ?
Хай щастить ??
У отзыва 1 комментарий
Byaka69

Приготування смаколиків - це мій релакс ♥️

Дуже люблю випікати... Тай взагалі готувати. Головне час, а бажання є завжди. Тестування від Dr.Oetker завжди радує, тільки шкода, що ніяк не попадаю в ряди щасливчиків ?
У отзыва 1 комментарий
Byaka69

Гранола ?

Їстівне тестування, це дуже круто❤️ люблю готувати і красиво оформляти, а потім в інстаграм ?? гранолу завжди хочу попробувати і ніяк, от ніяк... Я забуваю (мала дитина, нічого дивного ?) Частень бачу на полицях фірму АХА, але ще ніколи нічого не купувала. Напевно час настав розширювати свої вподобайки ?! ??
P.s. Божечки, кус-кус ? як я про нього могла забути ?
У отзыва 0 комментариев
Byaka69

Вітаміни це добре!

Шкода, що на минуле тестування я не попала, а на це і не претендую, бо моє грудне вигодовування вже закінчилось. Але вітамінки це в будь якому випадку добре. Минулого разу я скаржилась на значне випадіння волосся після пологів ? пройшовши два комплекси вітамінів, воно значно зменшилось. Вагітність - це великий стрес для жіночого організму і тому для його підтриики потрібно вітаміни і мінерали ?✌️
У отзыва 5 комментариев