Goldtouch
Goldtouch
Новичок
Отзывы Goldtouch
Комментарии Goldtouch
Получено лайков
2 Like
Goldtouch

Pampers active baby 3

Пройшли ми тестування нової для нас марки підгузників і що я можу сказати, підгузники хороші по якості і складу, але є і мінуси:
1. Різкий запах, дівчата писали раніш, що при покаках запах ще той ( уявіть якби в гарбузову кашу додали крем "Бархатні ручки" ?) ;
2. Липучка слабенька, але зручно, що є рівень, по якому орієнтуєшся симетричному застібуванні підгузника;
3. Для мене не зручно, що немає індикатора вологи для виявлення повноти підгузника, вона я читала є лише у 1-2, оце треба на дотик і запах визначати, повний він чи ні;
4. Ну і я не знаю як у кого, а у нас був один конфуз з протіканням, все було на спинці, і трохи передавлювало ножки по зовнішній поверхні бедра і там були червоні сліди, бо по внутрішній є рюші, а там нема. Але це кому як, знову ж таки.
Будемо далі тестити, спробуємо трусики, можливо вони більш ніжні будуть до шкіри.
З приводу салфеток, то дуже задоволена, класні, будемо брати, не пахнуть хімозно і достатньо вологі, добре прибирають сліди покаків і шкіра добре реагує на них. Тут однозначно клас ?
Писала лише свої враження і те, як мала реагувала на наш експеримент.
Загалом дуже задоволена, що прийняла участь, можливо мій відгук буде комусь корисний)
p.s. Промокод дівчата розібрали ще в перший день ?☝️
У отзыва 6 комментариев
Goldtouch

Pampers Active Baby – ще кращий захист від протікань

Теж вчора отримала смс, сьогодні вже чекала свою посилочку!)
Одразу почали тестити, щоправда до цього користувались хагісами і вони без запаху, а тут прям явний запах, наче крем якийсь, подивимося далі, як малеча себе почуватиме і як витримає ніч підгузник, бо зазвичай зранку це як лотерея - витрима чи ні)
У отзыва 6 комментариев