Сідько Тетяна
Сідько Тетяна
Эксперт
Отзывы Сідько Тетяна
Комментарии Сідько Тетяна
Получено лайков
31 Like
Сідько Тетяна

Актуально для педагогів))

Це напевно одне із самих актуальних і корисних тестувань буде, особливо для тих, хто працює за напрямком людина-людина, а особливо з дітьми....Кінець навчального року, звіти, контрольні, самостійні, екзамени і все це під повітряні тривоги. Сподіваюсь поталанить пройти відбір і дати реальний відгук)
У отзыва 0 комментариев
Сідько Тетяна

Мелоксонін чи дійсно допомагає заснути?

Тестую даний спрей вже десять днів. Є з чим порівняти, визначити плюси і мінуси даного засобу. Отже у порівнянні з іншими засобами Мелоксонін допомагає швидше заснути, але потрібно використовувати подвійну дозу. Зручний дозатор. Щодо мінусів це побічні ефекти - головна біль зранку, якщо доза подвійна....смак солодкий але трав'яний ( я таке не люблю) ну і аромат не дуже....
Щодо покращення якості сну то в мене 3 на 4....3 дні добре сплю а от 4 ночі прокидаюсь приблизно о 01,02 і 04 годині...тому ефективність на 8 з 10
У отзыва 0 комментариев
Сідько Тетяна

Починаємо тестувати

Я також його отримала і вже пару днів тестую.... Цікаво а в таблетках такий же смак? чи так само яскраво післясмак лікарських травок відчувається?
У отзыва 4 комментариев
Сідько Тетяна

Починаємо тестування

Пару днів назад отримала на тестування "мелоксонін" - засіб у формі серед, який допомагає/повинен допомагати поліпшити засинання. Сам засіб не є лікарським засобом а виступає як дієтична добавка створена на основі мелатоніну та екстракт насіння грифонії, зизифусу. Даний засіб обіцяє споживачу: пришвидшення засипання, нормалізацію сну, покращення якості сну.
Тестовий набір містив "планер сну" та сам засіб -спрей "мелоксонін" . Брошура містить багато інформації щодо плану, режиму, рекомендації сну а також корисні посилання.
Спрей "Мелоксонін"-темна, скляна банка з дозатором та ковпачком та листок вкладиш на якому міститься вся необхідна інформація+ більшість інформації про дубльовано і на етикетці банки.
Щодо самого засобу ( як мала дитина все спочатку пробую на зуб) рідина прозорого я сказала кольору з легким ароматом "лікарської трави" , смак солодкуватий, але після смак " лікарських травок" що мені не дуже ок
Щодо ефективності напишу згодом, адже є широкий спектр з чим порівняти.
У отзыва 0 комментариев
Сідько Тетяна

Тестування.

Чудова новина, як раз те що потрібно спробувати, адже багато препаратів мені не допомогло. Сподіваюсь на гарний, якісний результат без побічної дії.
У отзыва 0 комментариев