Olechka Katrych
Olechka Katrych
Знаток
Отзывы Olechka Katrych
Комментарии Olechka Katrych
Получено лайков
17 Like
Olechka Katrych

Дуже хочемо спробувати ?

Зараз ми користуємось підгузниками Pampers Active Baby, але малеча росте (нам уже майже 6 місяців☺️) і стає все більш активною - тепер вже не так просто вдягнути підгузник ? Тому дуже хочемо потрапити у список експертів та протестувати памперси трусики. Чекаємо списки учасників та сподіваємось побачити себе серед них!
У отзыва 0 комментариев
Olechka Katrych

Відгук в Інстаграмі про Pampers

Відгук в соціальних мережах - done ☑️


Ми з Даринкою любимо переглядати фото маленьких сонечок в стрічці новин ?
У отзыва 0 комментариев
Olechka Katrych

Pampers -відгук

Наш відгук про #pampers в Інстаграмі можна знайти тут: https://instagram.com/ole4ka_katrych?igshid=qjyxz4y0260v

@ole4ka_katrych

Ми з Даринкою любимо переглядати у стрічці новин фото маленьких сонечок, тому підписуйтесь та пишіть нам - будемо дружити ☺️
У отзыва 0 комментариев
Olechka Katrych

Відгуки Pampers

На ресурсах Rozetka та Pampik відгуки залишили))

Бажаємо всім успішного завершення тестування!
У отзыва 9 комментариев
Olechka Katrych

Pampers_вибірмам

Ми вже тиждень тестуємо підгузки #pampers_active_baby завдяки ресурсу #naprobuua та їх проєкту #naprobuua_pampersactivebaby, тож готові поділитися нашим враженням.

Підгузники м'ягенькі, не пропускають вологу, мають приємний запах, не парять, у Даринки немає попрілостей та почервоніння, резинки не натирають маленькі ніжки, тож загалом нам вони підходять. Щодо алергії, то звісно ми тут не експерти, бо, дякувати Богу, за 3 місяці ми в принципі ні на що її не виявили, тому тут нам пощастило ?

Що мені дуже сподобалося- вони мега-тоненькі (порівняно з Huggies Elite Soft, якими ми користувалися), але тим не менше не пропускають вологу. Застібка-лепучка тримає чудово, і добре тягнеться, не відпадає.

На упаковці пише, що тримають до 12 годин - цього факту підтвердити не можу, так довго не перевіряли, але 7 годин сну вночі - так, проснулись сухенькі ☺️

Щодо вартості - (вже промоніторили?), вони в середньому ціновому сегменті. Дешевші від Pampers Premium Care, Huggies Elite Soft та звичайних Huggies, Libero, трохи дорожчі ніж Dada, Lupilu, Joy. Не можу сказати, що я з тих мам, які розказують, що ціна не має значення, бо використовуємо ми підгузників багато, міняємо їх протягом дня часто, тому для мене це теж важливо. Все таки, що 7 грн за шт, а що 5 грн (при використанні в середньому 8 підгузників в добу) це багато - майже 500 грн в місяць.

Для мене однозначно мінус - немає індикатору вологості (та смужка, що змінює колір), до неї дуже звикла.

Тепер хочемо ще спробувати підгузники- трусики #pampers.

Ми з Даринкою рекомендуємо спробувати і вам!
#pampers_вибірМам
У отзыва 7 комментариев