Inna81
Inna81
Знаток
Отзывы Inna81
Комментарии Inna81
Получено лайков
2 Like
Inna81

Перше враження від продукції Dr. Oetker

Привіт! Ну нарешті я потрапила в список учасників на тестування продукції Dr. Oetker, і можу насолоджуватись приготуванням. Оскільки читала багато відгуків з попереднього тестування - практично всі буди позитивні.
Про наповнення пакунку не буду довго говорити, адже він великий і різноманітний, тим паче що в інших відгуках і в описі самого тестування ця інформація є)
А краще розкажу як я порадувала і здивувала чоловіка. Вчора у нього було день народження і я вирішила приготувати на це свято десерт Тірамісу. Дівчатка, це настільки легко і швидко. А як смачно -чоловік був в шоці, що це я приготувала. Тому дякую Dr.Oetket-Ви зробили нам свято.
Десерт вийшов надзвичайно легкий, ніжний і смачний. Печиво савоярді для приготування, на жаль (чи на щастя!), не використовувала, оскільки ми зараз на самоізоляції, а родичі так і не зрозуміли яке печиво я їх просила придбати))) Але тим не менш, і без нього десерт вийшов неперевершений. А доповнила його, посипавши зверху какао від Др. Оеткер і декорувавши цукровими сердечками?
У отзыва 2 комментария
Inna81

Dr. Oetker

Очень надеюсь, что попаду в группу экспертов для тестирования продукции данной торговой марки. Подавала заявку на прошлый проект
от Dr. Oetker, но к сожалению не попала в список участников. Люблю готовить и люблю пробовать что-то новое в кулинарии. С радостью буду делится творениями) Всем участникам -удачи!
У отзыва 2 комментария
Inna81

Відгук на персональній сторінці інстаграм про тестування Purina One

https://www.instagram.com/p/CA3S2ianNU3/?igshid=q9j8t138q1pr
У отзыва 0 комментариев
Inna81

Відгук з офіційної сторінки Іnstagram @purinaone_ua

Відгуки з Розкетки ще проходять модерацію
У отзыва 0 комментариев
Inna81

Наші результати тестування преміального корму

2+
Наші результати тестування преміального корму

Ну що ж,  ось і пройшло три тижні,  як наша киця тестує надісланий корм.  І ми вже можем поділитись своїми результатами:
- Він однозначно смакує киці. Ханна з'їдала всю відведену їй порцію і  щоразу залишала після себе вилизану до блиску миску.
- Наш "лінивий комок щастя " став набагато активнішим. Ханні вже більше 6 років і Ви можете уявити наскільки вона вела малорухомий спосіб. Зізнаюсь, я трохи сумнівалась, але кішка дійсно стала більш рухлива і грайлива.
- Вже після першого тижня шерсть набула здорового блиску.
- Випорожнення тепер не такі смердючі. Хоча ми і часто змінювали туалет Ханна, проте запах був дуже різким і неприємним. Звичайно повністю він не зник, але тепер це скоріш легкий душок.
Щиро надіюсь, що мій відгук буде корисним. І на останок хочу додати, Purina One- Ви завоювали мою довіру і любов моєї киці.
У отзыва 3 комментария