Kardamon
Kardamon
Знаток - Блогер
Отзывы Kardamon
Комментарии Kardamon
Получено лайков
3 Like
Kardamon

Почала весну з Avon 🥰

Перше, що хочу сказати — червоні помади то любов ❤️ я їх обожнюю. Серед моїх помад це вже друга від avon, на яку я роблю відгук.
Саме ця помада Hydramatic matte є матуючою, проте всередині є зволожуюча частина, що робить її більш м'якою і не сушить губи. Це моя одвічна проблема через любов до матуючих помад — постійно сухі губи. В цій же помаді поки що такої проблеми не помітила. Помада стійка, але через свою структуру сильно мажеться, на посуді залишається слід. Наносити треба обережно, бо вона дуже м'яка) що мені подобається, що вона не відчувається на губах взагалі, про неї можна забути і носити цілий день. Раджу тим, хто любить яскраві кольори і м'яке нанесення.

Парфуми. Їх назва "today, tomorrow, always". Тестували разом з мамою, їй дуже сподобались. При нанесенні одразу відчувається свіжа нотка якоїсь рослини, потім парфуми розкриваються у амбру, а шлейф вже виглядав по-різному на нас: на мені перетворився у ванільні ноти, на мамі ж розкрився пряним цитрусом та перцем. Що мене порадувало, так те, що вони досить стійкі. Після нанесення ввечері, на ранок ще залишився відчутний аромат. Ці парфуми будемо носити удвох із задоволенням 🥰
У отзыва 1 комментарий
Kardamon

Найкраща червона помада за останні роки

Одразу скажу - помада мені дуже сподобалася. Футляр приємний на дотик, не ковзає в руках, виглядає стримано та стильно.
Протестувала помаду одразу, як повернулася з пошти і була у захваті. Легко наноситься, колір одразу насичений. Не обтяжує губи, не відчувається, як жирна плівка. До нанесення мені здавалося, що це не мій колір, але після - одразу в нього закохалася. Найприємніше те, що помада не залишає відбитків на келихах, не стирається після прийому їжі і взагалі дуже стійка навіть у спеку. На фото ця помада нанесена вже майже чотири години, і пережила прогулянку містом в сонячну погоду, відвідування кафе та випиту каву, і не втратила насиченості та не стерлася.
Єдине, що потребує уваги - краще наносити помаду на зволожуючий бальзам, якщо у вас такі ж сухі губи, як в мене, тоді ефект буде ще тривалішим.
Планую використовувати помаду на постійній основі, вона чудова.
Дуже дякую за участь в цьому проекті!)
У отзыва 2 комментария
Kardamon

Сироватка Anew Renewal Power Serum

Сьогодні протестувала сироватку Renewal від Avon. Консистенція легка, сама сироватка молочного кольору, приємно наноситься на обличчя. Після нанесення залишається відчуття липкості, яке швидко проходить. На шкірі залишається легенька плівка, не обтяжуюча, досить приємна. У сироватки ніжний, ледве чутний запах. Що радує - вона не гірка, якщо при нанесенні потрапить на губи, не буде неприємних відчуттів.
Після нанесення лице виглядає сяючим та гладеньким, а текстура шкіри більш рівною.
Нажаль, пробник дуже маленький, тому невідомо, як сироватка поведе себе в перспективі, чи буде достатньо зволожувати шкіру та чи не є комедогенною.
Загалом, продукт мені сподобався, планую придбати повну версію для використання.
У отзыва 0 комментариев
Kardamon

Разочаровалась

Всем привет.
Ну вот я и пропила курс этого пробиотика и хочу поделиться своими впечатлениями .
К сожалению, препарат не помог :(( где-то на третьей неделе приема началась более частая диарея и обострилась изжога, добавилось вздутие.
Честно, я очень расстроена, потому что надеялась на альфлорекс, мне казалось в начале приема, что он помогает, и я была просто окрылена тем, что он снял два наиболее бесящих меня симптома - диарею и вздутие.
Зря радовалась, к сожалению.
Не знаю, могу ли я советовать этот препарат или нет, возможно, что другим людям он пойдет больше, но все же думаю, что препарат является больше профилактическим и для серьезно болеющих людей не подходит.
У отзыва 1 комментарий
Kardamon

Альфлорекс - спасение?

Всем добрый день. Мне впервые пришло что-то на обзор и я так этому рада)

Я решила принять участие именно в этом проекте, потому что у меня за последний год начались огромные проблемы с ЖКТ, в основном из-за серьезных препаратов, которые мне требуется принимать продолжительное время, и которые очень пагубно влияют на состояние кишечника. У меня есть просто весь спектр проблем)) Тошнота, нестабильность стула, постоянные вздутия и колики, чрезмерный выброс ферментов поджелудочной и желчи, почти непроходящий дисбактериоз... В в общем, весь набор.
Самое забавное, что с моими проблемами врачи каждый раз прописывали мне прием пробиотиков, что я выполняла в точности - но результата не было, или был не очень впечатляющий.. Не уверена, что я могу называть другие торговые марки и открыто сравнивать их, надо будет уточнить у модератора, но я бы с удовольствием сравнила некоторые препараты, которые принимала, с Альфлорексом. Сейчас я принимаю альфлорекс меньше недели, и эффект пока что мне нравится - практически нет вздутия, могу есть более тяжёлую пищу, которую ранее не позволяла из-за боязни снова потерять целый день, изображая фонтан о двух концах ☺️ да и количество походов в туалет за день уменьшилось с 7-12 раз до 3-5 раз, и это нереальное чувство, когда можешь действительно можешь планировать свой день без привязки к наличию дамских комнат или густых кустов))
После прохождения полного курса Альфлорекса я в любом случае напишу более подробный отзыв, так что спасибо, что дочитали эти многобукв?
У отзыва 1 комментарий