Bozhenitka
Bozhenitka
Эксперт
Отзывы Bozhenitka
Комментарии Bozhenitka
Получено лайков
6 Like
Bozhenitka

Функціональне дитяче харчування, яке точно пораджу близьким і знайомим

Чудовий продукт - Сімбіозіс бебікол. Зручна баночка - 8 мл з піпеткою. Комфортно використовувати. Доза - 5 крапель щоранку. Баночки вистачає якраз на місяць прийому, рівно такий самий і термін зберігання.
Без запаху і смаку, що вважаю великим плюсом.
Отже, маючи вже певний досвід прийому хочу відмітити: налагодження травлення, зменшення кишкових кольок ( фактично, зникли), і, що не менш важливо, зменшення проявів сторічного дерматиту. Хоча останне не є показом до прийому Сімбіозіс Бебікол, але, очевидно, що з налагодженням травлення появилось покращення стану шкіри.
Препарат дієвий, сміливо раджу ! Дозволений до використання найменшим діткам!
( наша баночка вже закінчується)
У отзыва 1 комментарий
Bozhenitka

Перші враження

Не розумію куди дівся мій попередній відгук. Отже, ділюсь першими враженнями.
Отримала посилочку- три баночки Сімбіозіс Бебікол, дитячі шкарпеточки ( розмір підійшов нам ідеально), та весела пальчикова іграшка.
Детально ознайомилась з описом товару. Термін придатності досить короткий, але для добавки такого типу це добре. На запах і смак нейтральні, бо перед тим як пропонувати каплі донечці я вирішила їх спробувати. Додаю дитині до водички 5 капельок. Консистенція досить рідка, гарно набирається у пипетку, яка йде в наборі з каплями.
Після першого тижня прийому капель побачила позитивні зміни від прийому. Коліки і надмірне газоутворення минуло, випорожнення регулярні - щодня як по годиннику. Продовжуємо рекомендований термін прийому.
У отзыва 2 комментария
Bozhenitka

Наші перші враження

Отримали посилочку, в якій було три упаковки з продуктом, класна пальчикова іграшка та шкарпеточки. До речі, шкарпеточки ідеально підійшли за розміром, дякуємо! Всі баночки з продуктом прийшли цілими і непошкодженими ( дякую перевізнику Новій Пошті).
Отже, ми розпочали прийом добавки і може о поділитись першими враженнями. На запах і смак продукт нейтральний, не є яскраво вираженим. Зручне упакування з піпеткою-дозатором.
Зручно додавати продукт у водичку. Моїй дитині так найбільше підходить. Продукт даю дитині після ранкового прийому їжі. Баночка в нас стоїть на видному місці, щоб не пропускати прийом.
Продовжуємо тестування для об’єктивної оцінки продукту.
У отзыва 0 комментариев
Bozhenitka

Перші дні тестування

Позаду перші дні тестування і можу ділитись першими враженнями. Коли розпакувала коробочку, то звернула увагу, що в комплекті є зручна піпетка-дозатор, що значно спрощує використання. Також дозволила собі спробувати на смак продукцію перед тим, як пропонувати дитині. На запах і смак нейтрально, дитина без проблем приймає 5 капельок з водичкою. Такий варіант нам підійшов найкраще. Продовжуємо приймати препарат для того, щоб якісно оцінити продукт
У отзыва 0 комментариев
Bozhenitka

Вау! Ми учасники тестування ❤️

Щасливі стати учасниками тестування Сімбіозіс Бебікол. Сьогодні я забрала посилочку з пошти. Фото вмісту долучаю. З великою радістю розпочинаємо тестувати продукцію.
У отзыва 0 комментариев