Вікторія Кихтенко
Вікторія Кихтенко
Знаток
Отзывы Вікторія Кихтенко
Комментарии Вікторія Кихтенко
Получено лайков
3 Like
Вікторія Кихтенко

Мої враження після використання молочка Topicrem

Майже два тижні я корисувалась ультразволожуюою емульсією для тіла від Topicrem. Які висновки я можу зробити. По-перше взимку я маю велику проблему з сухістю шкіри особливо на ногах, після першого нанесення зникли всі шелушіння, я була дуже здивована особливо тому що ефект був тривалий, шкіра залишалась зволоженою 24 години точно. Ця емулсія має накопичувальний ефект, тому потрібно користуватись кожного дня, після двох тижнів, що я бачу? Доглянуту, зволожену, барахатисту шкіру, мені дане молоно підійшло на 100%, я можу його рекомендувати друзям та знайомим! Дякую naprobu.ua і Topicrem за можливість відкрити для себе новий суперський засіб порятнку для моєї шкіри взимку)
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Кихтенко

Зволожуюча емульсія для тіла Topicrem

Я отримала на пробу зволожуючу емульсію для тіла Topicrem, перше що я зробила це "пішла" читати відгуки по іншим сайтам, чому маю довіру до відгуків, особливо поганих. По перше я зайшла на популярний сайт інтернет-магазину, який всім відомий і побачила там 5 із 5 балів, знаним зауваженням було тільки те що в менших тюбиках не має дозатору тому росхід більший. Загалом тільки позитивні відгуки.
Дуже сподобавлось шо упаковка крему (сам тюбик) має значок стрілочки в колі, що означає що він виготовлений з перероблених матеріалів, або те що він пригодний для вторинної переробки.
Також перевіряла склад на одному з сайтів, який описує кожен з компонентів крему. Деякі компоненти були червоного кольору, але як я розумію то вони допустимі в маленькій кількості, як наприклад Хлорфенезин, він є синтетичним, але він антибактеріальний.
У отзыва 1 комментарий
Вікторія Кихтенко

Мус для волосся WELLA Deluxe

Хочу також залишити відгук про мус для волосся від Wella Deluxe. Так співпало, що серпень - місяць днів народжень та ще й відпусток, так що мені дуже знадобилися мус і лак для волосся. Я спробувала вирівнювання з мусом ( дійсно пасма були весь день прямі і не пушились. Спробувала зробити кучері праскою. Також я спробувала заплести коси, попередньо змастивши їх мусом, але не багато, вистачило пару годин щоб волосся стало хвилястим і додало об’єму. Підсумовуючи все вищезазначене хочу сказати що я залишилась задоволена мусом від WELLA Deluxe: відмінна фіксація, приємний аромат, легко вимивається з волоссся.
У отзыва 1 комментарий
Вікторія Кихтенко

Wella Deluxe - лак для волосся

Хочу поділитися відгуком про лак для волосся Wella Deluxe. Хочу почати з того, що мені як і всім дівчатам дуже подобається щось змінювати в своїй зовнішності, отож нещодавно я вирішила підстригти собі попереду пасма волосся, але виявилось не дуже зручно гуляти з дитиною тому тепер я намагаюсь їх закріпити наверх, це не так просто зробити тому що вони стирчать в різні сторони( ось тут то мені і допоміг лак для волосся Wella Deluxe, я заколюю чубчик або заколочками, або обручем і бризкаю трохи лаку. Він має приємний, ненав’язливий запах, тримає добре і у волосся немає вигляду ніби воно з лаком для волосся, виглядає дуже природньо! В цілому я дуже задоволена.
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Кихтенко

Також хочу залишити відгук про саму продукцію від cooker.net.ua

Я отримала на тестування величезний пакет мясної продукції від cooker.net.ua, насправді якби продукція мені не сподобалась то я б залишила поганий відгук, але я залишилась задоволению смаком та складом продуктів. Єдиним зауваженням було, що на одному з товарів було погано видно маркування (а саме склад товару, але знайти його в інтернеті було дуже просто).
Уважно читала склад продукту і навіь перевірила так звані "Е-шки", вони в продукції є, але насправді виявилось, що вони потрібні, наприклад Е250 захищає продукт від розмноження там бактерій і від ботулізму!
Щодо смаку: смачно, ситно, мають приємний колір і запах!
Вся моя сім`я і я дуже задоволені і доставкою і продукцією. Дякую cooker.net.ua і naprobu.ua за можливість спробувати нову для мене продукцію!
У отзыва 4 комментариев