Viktoria_Vorokh
Viktoria_Vorokh
Новичок
Отзывы Viktoria_Vorokh
Комментарии Viktoria_Vorokh
Получено лайков
2 Like
Viktoria_Vorokh

Матуючий крем і маски для обличчя від евелін

Всім привіт. Хочу поділитись своїм відгуком про матуючий крем і масочки для обличчя.
??Матуючий крем для обличчя має дуже гарний склад (96% натуральних інгредієнтів). До нього входить матча, кале, гранат, спіруліна і ягоди годжі. Ніжна консистенція, приємний аромат . В мене жирний тип шкіри і я мала великі надії на цей крем, але мені він не підійшов і видався зажирним. Я пробувала наносити зовсім трохи і більше, але ефект матовості на 15 хвилин, а потім обличчя липке, недостатньо зволожене.
✨Про маски Magic Mask ✨
1. Дизайн масок мені не сподобався. Якийсь задитячий?.
2. Якість гарна. Запах приємний. Рідини достатньо. Маски тримала десь по 15-20 хв. Потім вони підсихали на обличчі. Тримались добре. По розрізах підійшли ідеально. Не було ніяких попадань в очі і рот.
3. Не зважаючи на пощіпування під час носіння матуючоі маски, вона мені сподобалась більше. Шкіра після неї ніжна. Матовості одразу не замітила, але обличчя посвіжішало. Залишки маски залишила наніч. Ефект гарний.

Дякую #evelinecosmetics_ukraine за змогу тестувати вашу продукцію.
У отзыва 4 комментариев
Viktoria_Vorokh

Супер креми для тіла і рук

Всім привіт! Хочу поділитись враженням від тестування лінійки кремів для тіла і обличчя, а також кремчику для рук від евелін.
Найбільший фаворит це крем-сироватка для тіла і обличчя із запахом кокосу. Запах неймовірний. Тому він на першому місці. Використовується економно. І що найбільше подобається - не липкий, не залишає плівки на поверхні шкіри. Крем прийшов якісно запакований, текстура дуже ніжна.
Другий фаворит - це крем для рук. Я обожнюю креми для рук. І перепробувала дуже багато фірм. Спочатку цей крем мені видався липким, запах такий собі. Але після декількох використань думка змінилась. Його потрібно досить небагато, щоб зволожити руки. Запах легкий, приємний.
І номер три в моїх фаворитах це крем для тіла і обличчя з обліпихою. Використовувала його після епіляції ніг. Шкіра була суха, ширшава і подразнена. Крем швидко заспокоїв шкіру, вона стала зволожена, ніжна. Як і у всіх кремах - економне використання, ніжна текстура, нема липкості.
Однозначно класні креми.
У отзыва 4 комментариев