Marichechka
Marichechka
Эксперт
Отзывы Marichechka
Комментарии Marichechka
Получено лайков
27 Like
Marichechka

Wella Deluxe

Добрий день. Минуло дуже гарне тестування. Завдяки йому, було створено багато краси- зачісок, укладок))) Думаю, всі учасники тестування отримали задоволення від цього проекту, адже кожна жінка почувається впевненішою з хорошою укладкою. Навіть настрій піднімається, коли волосся слухається і лягає як слід.
І хоч час для написання відгуків вже пройшов, я хочу залишити ще дві фотографії для підтвердження того, як круто мус та лак Wella Deluxe працюють у парі. Вони зафіксували зачіску моєї доні на цілий день. Вона ходила на свято до подруги, цілий день стрибала, бігала, гралася у дитячій кімнаті. Волосся було розпущене. Ми звечора нанесли мус на вологе волосся і заплели кілька косичок, а перед тим як іти в гості розплели їх та залакували, ось і все. При тому, я вже про це згадувала, коси моєї доні не піддаються тривалій фіксації.
Дивіться і порівняйте самі. Перше фото - перед святкуванням, десь 13год, друге - пізно ввечері. Для нас це - успіх!
У отзыва 2 комментария
Marichechka

Wella Deluxe лак

   Добридень. Настав час тестувати лак для волосся Wella Deluxe( у мене wonder volume and protection у біло-синій баночці). У мене волосся досить легко піддається укладці різних зачісок, тобто якщо накрутити на плойку, то воно і без лаку буде тримати форму, хіба що потрапити під дощ. Тому я стараюсь користуватись лаком якомога рідше і ступінь фіксації мені не важлива. Проте лак у мене завжди є. В більшості випадків для того, щоб зафіксувати декілька неслухняних пасм чи коротенькі волосини, що відростають.
    З огляду на це, я тестувала лак на своїй доці) У неї зовсім інша структура волосся і воно не фарбоване. Я ніколи не можу зробити їй гарні кучері чи хоть би легенькі локони, бо все моментально розкручується. Останнього разу на свято в школі ми встали вдосвіта, щоб зробити гарну зачіску. Я крутила і одразу лакувала кожен локон. Спершу все виглядало непогано. Та поки ми дійшли до школи, замість хвилястого волосся вже були сосульки, які ні розчесати, ні вкласти по іншому, бо сильно залаковані(
    Я не майстер в перукарській справі, тому не судіть суворо. Після накрутки дитина трохи походила з розпущеним волоссям, а потім ми його зібрали у хвіст. На фото побачите волосся одразу після накрутки та через півдня у хвостику. Можу одразу сказати, що протрималася зачіска по наших мірках досить довго. Ввечері були ще ледь помітні хвилі (цього я вже не сфотографувала).
    Хочеться окремо відмітити те, як лак вичісується з волосся. Кожен локон я щедро покривала лаком. І спершу навіть була не задоволена, бо локони "дерев'яніли", а тут всі пишуть, що такого ефекту нема. Через декілька хвилин після завершення зачіски, коли дитина трохи пострибала, побігала, ефект "дерев'яної укладки" зник, волосся набуло природнього вигляду.  Ввечері ми збиралися мити голову, бо після лаку інакше ніяк. Але спробували спочатку розчесати волосся і на диво це вийшло дуже легко! Лише ця властивість лаку Wella Deluxe варта похвали. Голову доні ми не мили, на наступний день слідів накрутки вже не було, як і слідів лаку, залишився тільки легкий приємний запах.
    Підсумовуючи свої експерименти, можу впевнено сказати, що ця лінійка Wella мене дійсно потішила. Я знайшла лак, який підходить мені та моїй дочці: гарно фіксує, довго тримається і легко вичісується з волосся, з не їдким запахом плюс захищає від сонячних променів. Про мус Wella Deluxe я вже писала відгук, але хочеться знову згадати, що виконує свої функції він відмінно, при цьому непомітний і невідчутний на волоссі.
    Коли у магазині стоїш і вибираєш засоби для укладки і захисту волосся, на всіх етикетках бачиш майже однакову інформацію і ніколи не знаєш, що підійде конкретно тобі. Поки не спробуєш. Дякую проекту На Пробу. Я потрапила в дуже круте тестування. Надіюсь, мої відгуки будуть корисними.

#naprobuua
#wella_deluxe
#naprobuua_Wella_Deluxe
#wella_відгуки
#naprobuua_відгуки
У отзыва 4 комментариев
Marichechka

Мус Wella Deluxe

     Добрий день. Тестування в самому розпалі. Я уже користувалася мусом для волосся Wella Deluxe. І можу поділитись першими враженнями.
    Мені мус сподобався. Запах приємний і ненав'язливий. Видавивши невелику хмарку мусу на руку, відчувається його хороша щільність. Тобто це не тоді, коли видавлюєш цілу жменю, а потім вона розтає і кудись дівається, а той випадок, коли видавив жменю мусу і його вистачило на півголови. Це тішить, бо значить, що я буду довго користуватись одним флаконом.
    Я люблю використовувати мус не для якихось складних зачісок, а щоб моє тонке і пряме волосся було об'ємнішим, гарно вкладеним, слухняним, доглянутим. Тому після миття голови я нанесла необхідну кількість мусу на вологе волосся і просто висушила феном. Волосся гарно розчесувалось і не запутувалось, протягом дня зберігалося свою форму. Це мені сподобалось, бо без використання мусу від першого пориву вітру в мене робиться дурдом на голові. Це було вчора. А сьогодні після сну я лише розчесла волосся і все стало на своє місце, ніби нова укладка, нічого не заламалось за ніч і не злиплось. Волосся виглядає свіжим.
   Досвід користування мусом Wella Deluxe мені сподобався. Хоч додаткового об'єму отримати мені не вдалося, але така стійка укладка дуже порадувала, при цьому волосся не обтяжене, розсипається.
    Далі буде, експерименти тривають....
P.s.: в червоній футболці фото вчора ввечері, у сірій- сьогодні зранку.
#naprobuua
#wella_deluxe
#naprobuua_Wella_Deluxe
#wella_відгуки
#naprobuua_відгуки
У отзыва 3 комментария
Marichechka

Wella Deluxe wonder volume and protection

#naprobuua
#wella_deluxe
#naprobuua_Wella_Deluxe
#wella_відгуки
#naprobuua_відгуки
Всім, добрий день! Сьогодні, як тільки прийшло повідомлення від НП, я одразу побігла забирати всій набір для тестування)))
Я отримала мус і лак Wonder volume and protection суперсильної фіксації (біло-блакитна баночка). Зачіски ще в майбутньому, а поки що можу сказати, що запах лаку та мусу досить приємний, сильний, але не такий термоядерний, як у багатьох засобах) А це реально важливо, щоб лак мав максимально комфортний запах і швидко вивітрювався з приміщення. Це не так важливо для мене, як для мого чоловіка, бо він страшно не любить моїх лаків через їх запахи, хоть бери і надворі роби зачіску)))).
Разом з продукцією Wella, мені прийшла листівка- нагадування з умовами тестування і всіма вподобана косметичка. Спершу я не розуміла чому усім так сподобався той червоний мішечок, але тепер підтримую загальну думку. Це реально не просто мішечок, а справді косметичка ( дивіться фото косметички всередині).
Дякую На пробу за можливість приймати участь у такому тестуванні. І не лише у цьому тестуванні, а взагалі у будь якому. Тому що живучи у маленькому містечку і маючи не багато підписників в соцмережах, у мене теж є своя думка і я можу її висловити тут. Тому ще раз дякую. Обіцяю чемно дотримуватись правил тестування)
#naprobuua #wella_deluxe #wella_відгуки
У отзыва 3 комментария
Marichechka

Я учасник тестування.

Ура, ура ,ура!!!
Скільки різних цікавих тестувань пройшло без мене. Я вже і не надіялася попасти в список учасників. Кожного разу зазирала в перелік
учасників з меншим ентузіазмом. Але...тадададам... Я нарешті приймаю участь у супер класному тестуванні. Очікую, що буде багато експериментів. І це мене не аби як тішить. Настрій супер. Залишилось дочекатись посилку з продукцією. Буду тестувати разом з дочкою. В неї, до речі, таке волосся, що дуже важко піддається укладці. Будем пробувати і писати разом відгуки та свої враження
У отзыва 6 комментариев