anna_azhur
anna_azhur
Новичок
Отзывы anna_azhur
Комментарии anna_azhur
Получено лайков
4 Like
anna_azhur

Серветки Pampers aqua pure

Товари на тестування ми отримали вперше і дуже вдячні проекту #naProbuua та #pampers за таку можливість.
Раніше ми користувалися іншими вологими серветками і мені не попадались на очі серветки Pampers aqua pure, а тепер я буду користуватися ними з великим задоволенням)
Сподобалось те, що на упаковці є клапан, завдяки якому упаковка завжди щільно зачинена і волога не випаровується. Самі серветки мають приємний ніжний запах, при використанні не залишають липких слідів, гарно очищають шкіру малюка. Вологі серветки завжди беру з собою як відлучаємось з дому, тому що дуже зручно витерти ними ручки дитині на прогулянці або при необхідності заміни підгузника мати під рукою такі серветки.
У отзыва 0 комментариев
anna_azhur

Трусики Pampers Pants

Основною перевагою памперсів Pampers Pants те, що вони у вигляді трусиків, які дуже зручно вдягати. Вони гарно облягають тіло дитини і при цьому ніде не пережимають та не натирають. Спочатку ми їх тестували у нічному режимі, трусики Pampers Pants чудово справились зі своїм призначенням - жодних протікань за ніч не було! Зранку памперс наповнений, але не підтікав. Трусики легко знімаються і за допомогою липучки дуже мобільно згортаються. Зараз ми їх тестуємо у денний час. Оскільки нашому малюку зараз 8 міс і він вже активно повзає, сидить та грається, то великий плюс трусиків Pampers Pants, що вони не злізають з дитини, як це бувало з іншими підгузниками. Однозначно будемо користуватися трусиками Pampers Pants та буду рекомендувати їх іншим.
У отзыва 0 комментариев