Алина Середа
Алина Середа
Знавець
Відгуки Алина Середа
Коментарі Алина Середа
Отримано лайків
18 Like
Алина Середа

Cooker Box - від інтернет -магазину Cooker. М‘ясо та до м‘яса.

Купити щось не виходячи з дому- актуально, зручно та швидко в наш час. На цей проект вже вдруге заповняю анкету))) надіюсь цього разу впіймаю свою удачу))) всім бажаю успіхів
У відгука 0 коментарів
Алина Середа

-dr-oetker/

Домашня випічка завжди на нашому столі у вихідні та свята, адже вона ніколи не порівняється з магазинною за смаком і якістю))) але не можливо обійтись без додаткових девайсів, куплених у магазині - желатин, розпушувач, какао!!!! Продукція dr-oetker для цього не виняток!!!))) Гарна якість!!! З задоволенням прийму участь у тестуванні відомої та нової для мене продукції від цього виробника, адже завжди цікавлюсь новими смачними рецептами))) а найбільше чекають від мене смаколиків мої рідні, то ж надіємось на смачні тестування разом))) всім бажаю удачі!!!
У відгука 6 коментарів
Алина Середа

Cooker Box - від інтернет - магазину Cooker. М‘ясо та до м‘яса.

Українці- великі м'ясоїди!!! Це факт!!! І сподивання якісного мяса гарантує постачання якісного білку- основного елементу будівництва здорового організму!!! Часто виробники спекулюють і пропозиції м'ясних делікатесів часто не відповідають нашим очікуванням у співвідношенні якості, то ж завдики сайту напробу сподіваюся отримати можливість протестувати нові м'ясні вироби для нашої сім'ї)) всім бажаю успіхів!!
У відгука 0 коментарів
Алина Середа

Біфілакт від Простоквашино для малят – користь біфідобактерій для маленьких животиків

Вперше нам з синочком пощастило взяти участь у тестуванні Pampers завдяки сайту на Напробу, хоча досить скептично заповнювала анкету на участь і зовсім не вірила в можливість щось виграти)) кажуть, що двічі однаково не везе?)), але лише наполегливістю ламаються стереотипи))) тим паче, що в нас якраз з синочком на старті прикорм))) ТМ Простоквашино дуже рідко купувала для сім'ї, так як звикли до інших марок кисломолочних продуктів. Вивчивши склад і перевіривши якість, можливо тестування змінить наші смаки))) всім бажаю удачі!!! І смачних, якісних тестувань!!!
У відгука 6 коментарів
Алина Середа

Ще раз про трусики Pampers paint

Після нашого тестування трусиків Pampers Paint, вирішили придбати велику упаковку для подальшого використання)) так як промокод дійсний лише на малі упаковки взяли одну ще й на виріст)) При розпакуванні придбаної упаковки Памперс перше, що мене вразило це їдкий запах!!!! В тестувальних упаковках трусики були ледь ароматні, а тут запах занадто виражений - то ж до аідгуків у мінус модна додати АРОМАТ!! І самі трусики трохи відрізняються не лише дизайном ( на фото видно)- придбані трохи цупкіші і на дотик більш бумажні))) ось так)))
У відгука 7 коментарів