Albina25
Albina25
Експерт
Відгуки Albina25
Коментарі Albina25
Отримано лайків
7 Like
Albina25

Ви найкращі!)

Як вчасно все ж таки проводяться ці тестування! Ніби то організатори відчувають, чого саме просить наш організм! Звичайно- вітамінів! З задоволенням прийняли участь в тестуванні продукції Dr. Oetker. В цей раз кисіль, як заварний, так і розчинний. Смаків багато, всі добрі! Щаслива, що під новий рік я потрапила до 300 учасників! Бажання здійснюються, якщо в це вірити! Сподіваюся, що ще будуть нові тестування, та мені пощастить знов потрапити в число учасників. Також, користуючись нагодою, хочу привітати всіх з наступаючим святами, та побажати нових досягнень та перемог! Віримо!
У відгука 0 коментарів
Albina25

Смакота!)

Дуже вдячна за можливість провести тестування всіх смаків кисілю Dr.Oetker. Полуниця, малина, вишня, лісові ягоди... так і не визначилися, який з них найкращий) завжди думала, що кисіль треба варити, а виявляється, що можна просто залити окропом та насолоджуватися чашечкою такої смакоти прямо на роботі! Дякую порадам дівчат, експертів з тестування!) Звичайно, великі, заварні упаковки ми пили вдома, всією сім'єю. А от пару маленьких, на 1 чашечку, я тишком нишком від своєї 4-річної дитини прихопила на роботу) рекомендую від щирого серця! Тим паче, що зараз, взимку, так хочеться свіжих фруктів, а тут їх предостатньо! Та ще й вітамін С у складі! Все натуральне! Корисне! А що саме найголовніше - я тепер знаю, що можна передати нашим захисникам в якості корисного напою туди в окопи, на передову! Перемоги нам! Здоров'я! Все буде Україна!) З наступаючими святами!)
У відгука 0 коментарів
Albina25

Розпаковочка!)

Ось і отримана довгоочікувана посилочка!) Багатенько смаколиків виявилося! Різноманіття смаків, дуже зручна упаковка, як то кажуть все для нас) хочеш- вари, хочеш- просто залий окропом!) Дуже зручно! Починаємо тестування)
У відгука 0 коментарів
Albina25

Буде смачно!)

Вітаю! Заповнила анкету учасника, і чесно кажучи, забула про неї. Дуже несподівано було сьогодні отримати повідомлення з нової пошти про прямування посилки до мене) побачивши відправника, я одразу зрозуміла, що до чого! Дуже приємно, дякую! Кисіль- це дуже смачненький напій для мого 4-річного сина! Сподіваюся, що і мені дасть скуштувати!) Чекаємо та зустрічаємо!
У відгука 0 коментарів
Albina25

Хочу...)

Дуже сподіваюся потрапити до тих 40 учасників) аромати- це моя слабкість, а гарні аромати від AVON - тим паче! Назва реально знайома, але нажаль я її не тестувала) Дівчата! Бажаю всім нам успіхів! Хай нам пощастить!)
У відгука 3 коментарі