solomiya.k
solomiya.k
Новачок
Відгуки solomiya.k
Коментарі solomiya.k
Отримано лайків
9 Like
solomiya.k

Удовольствие

Мы оценили подгузник на все 100%! • резиночки у них такие мягкие и нежные, нереальный комфорт! Они отлично защищают от протеканий, не сползают. Ощущение такое, будто они идеально подстраиваются под формы ребенка. • замечательно справляются с ночными пописами и спокойно выдерживают до 10 часов. • снимать такие подгузники проще простого - разрываем по боковым швам. Очень удобно, особенно если нужно переодеть малышку на улице. • специальная липучка помогает скрутить подгузник в маленький калачик, чтобы его легко можно было утилизировать. Таким образом в мусорке подгузник занимает мало места. • аромат подгузников-трусиков для меня приятный. Я не ощущаю резкого или неприятного запаха. • попка малышки всегда сухая! После использования данного подгузника нет ни раздражения, ни покраснения.
У відгука 0 коментарів
solomiya.k

Доповнення

Ітак продовжуємо відгук про памперси-трусики. Вже 2 пачки ми використали нам підійшли ідеальш, тому надалі будемо ними користуватися. Дуже класно що є промокоди на знижку для купівлі трусиків.
Достатки памперсів:
Не протікають.
Гарно тримають форму.
Не тиснуть животик.
Не викликають алергії та подразнень.
Мінуси:
Немає індикатора наповнення памперса. Це єдиний недостаток який трішки портить загальне враження від даного продукту.
Будемо надалі використовувати дані памперси-трусики, єдине що потрібно змінити це додати індикатор наповнення.
У відгука 0 коментарів
solomiya.k

Pampers pants

Ми вперше брали участь в тестуванні і нам одразу пощастило. Трусики отримали 3 дні тому, тому вже встигли протестувати. Дуже важливо для нас те, що одягати їх надзвичайно просто. Нам 9 місяців і крутимося ми неймовірно, тому одягання памперса для нас справжнє випробування. Гарно прилягають до тіла, не протікають, алергії не має. Завдяки мягким боковинкам гарно тримають форму, не створюють дискомфорту, не натирають та не стискають дивотик. Задоволена на всі ?. В подальшому будемо також користуватися трусиками-пампепсами. Обов'язково будемо рекомендувати друзям.
У відгука 6 коментарів