Anna.Yankova
Anna.Yankova
Новачок
Відгуки Anna.Yankova
Коментарі Anna.Yankova
Отримано лайків
3 Like
Anna.Yankova

Завершення тестування Topicrem: ідеальне зволоження чутливої шкіри

Ось і завершується тестування лосьйону від Topicrem. За ці майже два тижні моя шкіра каже велике «ДЯКУЮ». Такого зволоження і ніжності я давно не відчувала. Після нанесення ефект зволоження тривав навіть довше заявлених 24 години. Я відчувала зволоження всі 36 години. Найголовніше, що Topicrem допоміг мені справитися з проявом атопічного дерматиту. Пропала сухість і подразнення шкіри. А після регулярного нанесення шкіра не лише зволожена, але і підтягнулася, за рахунок легкого масажу. Також Topicrem допоміг справитися з негативним проявом від морозних погодних умов, від яких страждали мої руки. Під-час тестування я звернула увагу не лише на ніжний аромат лосьйону, але і на економічний розхід засобу. Мені лише не вистачило помпи для кращого дозування засобу, але в об’ємі 500 мл він є, тому думаю пізніше перейду на більший об’єм. Від тестування залишилися лише приємні враження. Тепер всім своїм знайомим рекомендую Topicrem, як прекрасний засіб для зволоження.
Дякую сайту naprobu за прекрасну можливість взяти участь в тестуванні і за те, що познайомили з новим прекрасним продуктом.
У відгука 2 коментарі
Anna.Yankova

Topicrem: ідеальне рішення для чутливої шкіри

Topicrem - назва відома всім, але мало хто ним користувався. Я ж спробувала цю марку вдруге. Від початку тестування в мене були великі надії на даний засіб. Але ніяк не могла подумати, що мої надії будуть більш, ніж реалізовано і досить успішно. Все почалося з настанням вагітності. На ліктях, пальцях рук та тілі почали проявлятися невеликі сухі ділянки, які (якщо з ними нічого не робити) ставали ще сухішими і болючішими, особливо в холодну пору року. Отримавши тюбик Topicrem я одразу нанесла засіб на руки, особливо втираючи засіб в сухі ділянки на пальцях. І диво, буквально на третій день сухість пройшла. Сам крем вразив легким та приємним ароматом, які як ніжний шлейф залишається на тілі, а також супер зволоженням, яке як і заявлено триває 24 години. Моє перше враження дуже позитивне. І я рада, що мені вдалося спробувати новинку від Topicrem: Ідеальне рішення для чутливої шкіри.
У відгука 0 коментарів