Валентина Владикіна
Валентина Владикіна
Знавець
Відгуки Валентина Владикіна
Коментарі Валентина Владикіна
Отримано лайків
1 Like
Валентина Владикіна

Валентина Владикіна

Цього разу тестувала мус та лак для волосся супер сильної фіксації від Wella_Delux номер 5.
До складу яких входять масло жожобa, провітамін групи б5, що запобігають пересушуванню та механічному пошкодженню волосся і завдяки цьому зачіска на довго виглядає суперово, і при цьому добре зафіксована .
Маю виділити такі плюси у використанні цих засобів: приємний запах ( що досить важливо) , лак добре розпилюється з дозатору і дякуючи цьому волосся надовго міцно фіксується і при цьому виглядає шовковистим та блискучим.
Мус в свою чергу має гарну структуру , піна пружня і добре фіксує зачіску. Її легко наносити, при тому так само і легко можна причесувати волосся в період фіксування .
Ці два сазоби легко видаляються з волосся, не пошкоджуючи його, а при необхідності тримають зачіску цілий день. В цьому є великий плюс, як для мене так і для тих красунь , які шукають мус та лак для волосся з супер сильною фіксацією. Рекомендую!
У відгука 0 коментарів
Валентина Владикіна

Відгук про трусики Pampers

Ми отримали посилку від Pampers і вже того ж дня перейшли до їхнього тестування.
З того як все пройшло у нас можна виділити такі плюси: тоненькі( що особливо важливо в літній період) , легко знімати та одягати, не протікають( також важлива сторона у використанні), мають приємну віддушку .
Можу з упевненістю сказати , що ми будемо користуватися тепер ними і в подальшому.
Мінусів до використання цих трусиків Pampers ми не виявили і з повною впевненістю можу їх рекомендувати всім тим, хто переходить з підгузок на трусики.
У відгука 0 коментарів