Lukianchenko_Ulka
Lukianchenko_Ulka
Новачок
Відгуки Lukianchenko_Ulka
Коментарі Lukianchenko_Ulka
Отримано лайків
2 Like
Lukianchenko_Ulka

Бекутан

Пройшов уже майже місяць з моменту тестування сином Бекутану. Другий тиждень він
не п'є добавки, але змін в настрої, сні чи роботі кишечника я не помітила. Все в повному порядку. Тобто, роблю висновок, що зі своїм завданням Арчі справився на
відмінно! Восени обов'язково проп' ємо курс, так як збираємось в садочок i сопельки нам абсолютно не потрiбнi. Рекомендую всiм друзям i знайомим)
У відгука 0 коментарів
Lukianchenko_Ulka

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Відразу ж хочу висловити вдячність за можливість протестувати дієтичну добавку для дітей Becutan. Моєму синочку без місяця 2 роки, тому ми пили по 1 саше в день. Мені як мамі, сподобалось те, що в складі є різні вітаміни і мінерали, які так необхідні дітям для росту і розвитку. Також в окремому кармані знаходиться пробіотик, що допомогає роботі кишечника.
Напій ми розводили в звичайній воді і в компоті, виходить насичений жовтий колір, відчувається приємний аромат апельсину. Син пив із задоволенням, просив ще.
Через два тижні вживання добавки, можу сказати, що апетит синочка покращився вже на третій день, запорів немає (на горщик по-великому ходить кожен день). Ніяких алергічних реакцій не було, а це найголовніший критерій для дитячого організму. Буду рекомендувати друзям і знайомим, в яких є діти.
У відгука 0 коментарів