Лилия Савченко
Лилия Савченко
Новачок
Відгуки Лилия Савченко
Коментарі Лилия Савченко
Отримано лайків
3 Like
Лилия Савченко

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Віра в цей продукт дуже велика, адже в його складі дуже багато вітамінів та мінералів. Таку кількість неможливо отримати відразу, споживаючи окремі продукти. Важливим фактором є наявність пробіотика, що також дуже добре. Дозволено діткам з 1 року, донечка пила з великим задоволенням. Додатково до цього ми робимо все для зміцнення імунітету
У відгука 2 коментарі
Лилия Савченко

Бекутан-наш помічник

Що є найважливішим для мами? Я думаю, що більшість відповість "Коли її діти здорові"
А що ж є запорукою міцного імунітету? Тут є кілька складових, ось деякі з них
-здоровий сон
-правильне харчування
-прогулянки на свіжому повітрі
Але іноді цього буває замало, особливо в період вірусних інфекцій (навесні та восени)
Я, як мама, яка хоче застерегти свою дитину від недуг, вирішила прийняти участь у тестуванні від @ дієтичної добавки Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. Попередньо я вивчала детально склад та відгуки.
Продукт являє собою подвійне саше з двома окремими відсіками. Кожен відсік містить окремий порошок. Обидва порошки повинні розчинятися одночасно. Один відсік містить порошок з вітамінами і мінералами, в іншому міститься пробіотик.
Розчиняти порошок можна в сокові, йогурті або воді. Домініка вибрала водичку і сама робила собі смачний напій. Смак приємний апельсиновий, колір відповідний. Два тижні регулярно пили і маємо надію, що це нам допоможе вберегтися від хвороб.
#naprobuua  #naprobuua_Becutan  #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Лилия Савченко

Мамалак: щастя в домі, коли у малюка немає колік!

Ми ще продовжуємо приймати Мамалак, хоч коліки і закінчилися у доні. Був період, коли перестала капати крапельки, але почалися проблеми з випорожненням. Тому за рекомендацією лікаря продовжуємо давати препарат, який отримали на тестування. Капелькі такі солодкі, смачні, малеча з задоволенням їх приймає
У відгука 4 коментарів
Лилия Савченко

Мамалак: щастя в домі, коли у малюка немає колік!

Життя кожної жінки змінюється з появою дітей. Разом з радістю материнства приходять і не дуже приємні ситуації, зокрема такі як коліки. З цією проблемою ми зіштовхнулися, коли малечі було близько двох місяців. Пробували багато всього, це були як ліки, так і масажі. Ефект можна сказати, що був, але короткотривалий. Потім нам вдалося з'ясувати причину. Це була лактозна недостатність, було мало ферменту лактази для засвоєння грудного молока. Ми вже використали один флакончик Мамалак і він дійсно допомагав нашій доні. Потім побачила на просторах інтернету, що на сайті @naprobu_ua проходить тестування саме цього препарату. Відразу ж зайшла і зареєструвалася. Продовжили ми давати цей препарат в якості тестування, то результат був для нас досить приємним. Тільки головною умовою є те, що не потрібно забувати давати крапельки, адже в них можна сказати накопичувальний ефект. Донька стала спокійно ходити в туалет, плач від того, що болить животик припинився. Отож, дякуючи сайту та Мамалак ми досягли бажаного результату. Нашу дитину більше не турбують коліки, вона щаслива. А як відомо-щастя в домі, коли у малюка немає колік!
 #naprobuua  #naprobuua_мамалак  #мамалак #naprobuua_відгуки
У відгука 1 коментар