Oksana_Vozniuk
Oksana_Vozniuk
Знавець
Відгуки Oksana_Vozniuk
Коментарі Oksana_Vozniuk
Отримано лайків
2 Like
Oksana_Vozniuk

Закінчили тестування

Сьогодні останній день тестування Бекутану. Дочка 9 років, пила 2 тижні по 1 пакету зранку після сніданку. Отже, після другого дня тестування дочка прокинулась із закладеним носом, чихала, ну в звісно я дуже засмутилась, бо вважала що наше тестування вже закінчилось не почавшись, адже думка в такому разі не могла би бути об’єктивною. Бекутан випили як зазвичай, до обіду всі симптоми початкової застуди зникли, заспокоїлась і продовжили далі тестування. За 2 тижні було декілька таких симптомних ранків, в різні дні, тому сподіваюсь на ефективність препарату і його чудодійну силу стримати хворобу на ранніх стадіях. Дочка спортсменка і до кінця місяця відвідуємо групові заняття в секції, тому я дуже рада, що вона не захворіла і не мала можливості пропускати тренування. Однозначно можу рекомендувати Бекутан, який за два тижні прийому дитині не набрид, а був як ранковий сік до сніданку.
У відгука 0 коментарів
Oksana_Vozniuk

Тестуємо

От і розпочали ми тестування Бекутану. Упаковка дочці сподобалась, з легкістю сама відкрила пакет, розчинила у воді. Смак має приємний, не приторний, дочці сподобалось, випила за один раз, каже як апельсиновий сік, лише назва каже трошки дивна, враховую її думку, адже у дітей своє бачення, а в цьому тестуванні саме вони наші найголовніші експерти.
У відгука 0 коментарів
Oksana_Vozniuk

Розпаковка, перший день тестування

Отримали посилку, яку з нетерпінням чекали. Посилка містить 1 упаковку Бекутану з 14 саше. Сьогодні перший день. Курс 14 днів. Дочці 9 років, спортсменка, хворіє не часто, але затяжно і це вибиває зі звичного режиму, доводиться довго відновлюватись. Сподіваюсь укріпити імунітет на все літо і провести його в радість.
У відгука 0 коментарів
Oksana_Vozniuk

Розпаковка

Посилку отримала. Для тестування надіслано 1 коробка бекутану, в якій 14 саше, тобто курс на 7 днів. Моїй дитині 9 років, згідно інструкції якщо приймати по 2 на добу, то і взагалі тижня на тестуватимемо. Завтра розпочинаємо тестити, будемо таки приймати по 1 порції на добу, щоб хоч якось відстежити динаміку. В інструкції на жаль нічого не вказано про сам курс приймання, скільки він має тривати.
У відгука 0 коментарів
Oksana_Vozniuk

Беремо участь у проекті і чекаємо посилку

Дуже пощастило потрапити двічі поспіль у різні проекти. Побачили себе у списку і радіємо з малою, також з нетерпінням чекаємо посилку, яку вже відправлено.
У відгука 0 коментарів