Artva89
Artva89
Новачок
Відгуки Artva89
Коментарі Artva89
Отримано лайків
0 Like
Artva89

Продовження мого тестування. Частина 2

Пройшло 2 тижні мого тестування продукцією Eveline, дійсно кокосовий рай для шкіри. 😍😍😍


1🌟 пінка для вмивання прекрасно як на мене справляється з своєю роботою ; шкіра після неї не перекушена, дійсно відчувається що вона глибоко очищена. Зменшуються почервоніння, заспокоює шкіру .

2🌟🌟
Міцелярна водичка; достойна бути у складі цього набору. Вона прекрасно знімає весь макіяж навіть водостійкий без всяких зусиль. + після зняття макіяжу не відчувається ніякого дискомфорту так як оці не печуть і шкіра не подразнена.

3🌟🌟🌟
Крем під очі ; вітаміна бомба під очі. У мене є проблемні мішки під очима (від них таке відчуття що я постійно втомлена) за 2 тижні використання прикиньте вони пропали. Очі виглядають менш втомлені і більш сяючі. Дякую вам за цей продук отдельно
4🌟🌟🌟🌟
Креми для обличчя multi-moisturizing 🥳 ultra-nourishing користувалася по очереті вони чудові як на мене. Мають приємний, ніжний не нудний запах який залишається на довгий час шкіра зволожена таке відчуття що 24/7 не відчувається що ти щось наносила на обличчя а дійсно відчувається що шкіра дихає. Так як я маю проблемну шкіру і вона постійно пересихає а більшість кремів роблять жирне обличчя то можу з певністю сказ аза и що креми від Eveline чудово зволожують обличчя і не роблять жирний відблиск. Шкіра що на вигляд що на дотик є свіжою.
Я можу з певністю сказати що від тепер продукція EVELINE буде у складі моєї і не тільки моєї косметики
Дякую вам що допомогли мені віднайти для себе чудову колекцію яка підійшла мені 🥳🥳🥳🥳
У відгука 0 коментарів
Artva89

Я отримала задоволення

Я попала у число щасливчиків на тестування🤟🏻🤟🏻🤘🏻Хочу вам розказати про мої результати Тестування Evelin. Я залишилася у повному задоволені. Результат покращення шкіри був видний зразу після першого використання. У мене взагалі є проблемна шкіра + є мішки під очима. Після першого дня використання шкіра перестала так лущитися і зробилася приємною на дотик ( як то кажуть як попа у младенца) зменшилося почервоніння під очима. І мішки під очима стали менш помітні.
Я задоволена не на 100 %а на цілу 1000 %. І тепер я точно знаю яку косметики буду купувати собі та своїм рідним
У відгука 0 коментарів
Artva89

НАРЕШТІ 💋💋💋

Нарешті я потрапила перший раз на тестування. Ось тепер дуже переживаю.
У відгука 0 коментарів