Інна Ігнатова
Інна Ігнатова
Новачок
Відгуки Інна Ігнатова
Коментарі Інна Ігнатова
Отримано лайків
4 Like
Інна Ігнатова

Pampers перевірена часом марка

Я мама двох чудесних донечок?? Старшій вже вісім років, а я досі пам'ятаю літо☀️, коли вона народилася. В день її народження температура повітря сягала 37?️градусів у тіні?. Як я хвилювалася, щоб їй не було жарко. Тоді ми користувалися самими різними марками підгузників і...я не вберегла ніжну попу своєї доні. Потім вирішила спробувати підгузки Pampers і більше таких проблем у нас не було.
Минулого року я вдруге стала мамою і також влітку☀️. Підгузники Pampers мені подарували ще в пологовому, для тестування. І я не захотіла експериментувати, тому купляла давно мені знайому і улюблену марку. Але проблема з'явилася звідки її не чекали. Донечка дуже рано почала повзати і ходити? і одягнути підгузник стало справжнім випробуванням?. Отримавши набір для тестування з трусиками я немов на світ народилася. Їх так просто одягати, що з цим справляється навіть моя 8 річна донечка?.
Окремо хочу додати про наповнюваність трусиків, при їх неймовірно малій товщині. Одного підгузка мені вистачає на всю ніч з 21.00 до 8.00. А моя подруга, яка користується іншою маркою трусиків, змінює їх раз або й двічі за ніч. Віддала їй маленьку упаковку з набору. Вона в захваті?, каже, що шкодує, що раніше не користувалася ними, гналася за нижчою ціною інших трусиків, хоча не розуміла що переплачує, бо використовувала більшу кількість підгузників.
Але справжнім здивуванням для мене стали серветки. Раніше користувалася дешевими серветками і за раз використовувала до 10-15 серветок, а серветки Pampers просто шикарні, вони такі великі і щільні, я просто в захваті!!!
Дякую Pampers за чудову можливість протестувати вашу продукцію, а від моїх донечок окреме спасибі за сухі і чисті сіднички?
У відгука 1 коментар