AnastasiaMasLova
AnastasiaMasLova
Експерт
Відгуки AnastasiaMasLova
Коментарі AnastasiaMasLova
Отримано лайків
8 Like
AnastasiaMasLova

Учасник проекту

Тестували з сином цю новинку. Отримали набір з 6ти каш у тетра-бріках по 200 грам. В асортименті були молочно - гречана, молочно - рисова та молочно - пшенична каші. Перш за все сподобався склад, вони не містять цукру, мають помірно густу консистенцію, легко тягнуться через соломинку. Син споживав їх у вигляді перекусу разом з печивом чи снеком. На смак приємні, ми вживали їх холодними, але не виключено, що їх можна підігрівати. Продукт можна брати з собою в дорогу, так як він не потребує зберігання у холодильнику. Суттєвою перевагою є відсутність цукру у складі. Так співпало, що під час тестування дитина приймала антибіотики, то ж те, що каші містили у складі пробіотик інулін, було для нас дуже доречним. Загалом продукт сподобався, будемо час від часу купувати. Дякуємо, що обрали нас для участі)
У відгука 0 коментарів
AnastasiaMasLova

Асортимент та рекомендації

Як я уже зазначала у своєму попередньому коментарі, на тестування продукції ТМ "Milupa",ми отримали 6 видів сирочку: банан, яблуко, мультифрукт, банан-суниця, абрикос-банан та сирок без наповнювача. Усі сирки сподобались моєму сину (йому 2.10 років) і цілком підійшли нам за складом, тому ми продовжили купувати дану продукцію для щоденного раціону нашої дитини. Але виробник позиціонує цей продукт, як той, що підходить для прикорму малюків з 6-8 місяців, і зазначає на упаковці, що він не містить доданого цукру, це є не зовсім так, адже у складі усіх сирків з наповнювачем є концентрований сік, а це є цукор. Тому для прикорму діток з 6 місяців підійде лише сирок без наповнювача даної ТМ, а усі інші види будуть чудово смакувати дітлахам від 2х років.
У відгука 0 коментарів
AnastasiaMasLova

Сирочки з біфідобактеріями та фруктовими наповнювачам. Враження від тестування

Нам пощастило приймати участь у тестуванні продукції від ТМ "Milupa". У ролі експерта виступав мій син Марк, якому 2.10 років. Куштував він сирочки з біфідобактеріями та фруктовими наповнювачами. Ми отримали гарно запакований бокс, який привіз кур'єр у сумці - холодильнику. У складі боксу було 6 видів сирочків: яблуко, банан-суниця, банан, мультифрукт, абрикос-банан та сирок без наповнювача. Марку сподобались абсолютно всі. Після завершення тестування ми продовжили купувати дану продукцію. Щиро вдячні за надану можливість брати участь у такому "смачному" проекті.
У відгука 0 коментарів
AnastasiaMasLova

Квітневі пропозиції від Avon

Вкотре хочу подякувати порталу Naprobu за надану можливість бути експертом. Цього разу я тестувала продукцію компанії Avon. Я була не простим експертом, а експертом на 9му місяці вагітності, але уся продукція мені підійшла за складом, запахом та консистенцією, алергії не викликала.
Особисто я знайома з косметикою від Avon ще зі шкільних часів. Компанія має досить широкий асортимент доволі хорошої якості за доступною ціною 👍 Мені була надана можливість тестувати 3 їх продукти: парфуми, туш та крем навколо очей. Хочу поділитися враженнями від кожного з них.
🔹 Парфумована вода TTA Wonder, 10 ml.
Як на мене, це дійсно аромат весни 🌸 Має зручну упаковку, яку можна завжди носити з собою, запах солодкий, але не приторний, на одязі залишається до двох днів, нажаль, на тілі вивітрюється достатньо швидко. Моя оцінка 6 із 10.
🔹 Багатофункціональна туш для вій 5 в 1.
Саме туші від Avon збереглися в моєму арсеналі ще зі шкільних часів. Головною їх перевагою для мене є силіконова щіточка. Ця туш мені також сподобалась, вона чудово розділяє, подовжує вії, має екстра чорний колір, не осипається. Дещо склеює вії, але я звикла наносити по декілька шарів туші, тому таке трапляється. В майбутньому, думаю, що буду купувати дану туш. Моя оцінка 8 із 10.
🔹Крем для шкіри навколо очей «Енергія Протінолу»
Сподобався 👍 За тиждень використання шкіра стала більш рівна та сяюча. Однією з основних функцій крему є розгладження мімічних зморшок, але так як я особливо не маю такої проблеми, і користувалась продуктом досить не тривалий час, я не можу оцінити його ефективність. Сама текстура крему приємна, не липка, не викликає подразнення. Моя оцінка 7 із 10.
Загалом я залишилась задоволеною від тестування даної продукції, дещо планую купувати у майбутньому.
У відгука 0 коментарів
AnastasiaMasLova

Попереду "ковбасний" тиждень

Отримали наш Cooker Box і маємо перші враження. 1.Доставка. Жодних нарікань, заздалегідь передзвонили і уточнили зручний час для доставки, приїхали вчасно. Кур'єр у рукавичках і захисній масці, ввічливий і приємний.
2. Продукція. Найперше на що звернули увагу, це дата виготовлення, як то кажуть - "свіжак". А також, ще до того, як розпакували Cooker box, наш кіт мало не з'їв упаковку, аромат у продуктів ?
3. Асортимент. Ми отримали 3 види ковбас нарізкою, паличку Сервелату та напівкопченої, балик та молочні сосиски. Ну що ж, починаємо "ковбасний" тиждень. В наших планах, не лише "точити" бутерброди, а й приготувати смачні страви. Фотозвіт з описом, залишу у фінальному відгуку. Смачного нам і усім, кому пощастило тестувати продукцію від Cooker ?
У відгука 0 коментарів