Olgagorgopa
Olgagorgopa
Знавець
Відгуки Olgagorgopa
Коментарі Olgagorgopa
Отримано лайків
7 Like
Olgagorgopa

Тестування саше кускус з томатами чері, гречана каша з грибами

Саше на пробу відразу віддала подрузі для тестування) вона працює у колективі, де швидкі перекуси дуже актуальні! Тому гречка з грибами сподобалась) відчувається натуральні смаки, немає штучних підсилювачів смаку, що дуже важливо! Щодо кускус з томатами чері- теж приємно смакувала! Головне, що я зробила висновок : каші натуральні, немає підсилювачів смаку, сушені овочі, пропарені та підготовлені пластівці! Після всіх штучних ароматизаторів, які завжди мають місце у продуктах швидкого приготування - тут тільки натуральні продукти! Це велике досягнення і великий плюс виробникові! Так, каші смачні й зручні для роботи, подорожей та просто швидкого перекусу. Але! Порція мені здалася замалою... хотілося трошки б більше.. якщо каші використовувати тільки як гарнір, та ще щось додати- то наїстися можна, але якщо просто каші- то потрібно трошки більше. Ну це як на мене)
У відгука 0 коментарів
Olgagorgopa

Тестування гранола

Дуууууже цікава технологія сублімаціі фруктів та йогурту!!! Солоденькі крапельки йогурту, природна кислинка малини та смородини....не скажу, щоб я таку гранолу їла кожного дня, але сам вигляд спокушає спробувати!!! Трошки грубовата сама гранола( пластівці), але фрукти і крапельки йогурту дуже смачні) привабливий вигляд ,красиві фрукти! Смакували з молоком. Швидко фарбується у фіолетовий колір(від ягод). Пластівці згодом розбухають й виходить смачна каша. Відчувається, що цукор природній(тобто той, що присутній у фруктах й йогурті).
У відгука 0 коментарів
Olgagorgopa

Перше знайомство

5+
З продукцією АХА знайома давно, це один з перевірених виробників пластівців та сухих сніданків на ринку. Асортимент продукції розширився, тому каші кус кус та гречана були для мене відкриттям, якщо чесно) а гранола з сублімованими фруктами та йогуртом стала цікавою загадкою!) Тому рада, що стала однією з учасників тестування цієї продукції. Для початку як покупець, хочу висловити перше враження: упаковка дуже яскрава та презентабельна, віконце з прозорою плівкою "знайомить" з продуктом якнайкраще ( видно сублімовані красиві ягоди, йогурт крапельками, гарні пластівці!). Тому маркетологам +!) Щодо каш у саше- то це завжди дуже зручний формат для роботи та подорожей, для швидких та бюджетних перекусів. Зазвичай каші солодкі, а тут запропоновані повноцінні другі страви! Треба спробувати!) Тому перше враження висловила, йдемо куштувати!)
У відгука 4 коментарів