1594202575
1594202575
Новачок - Блогер
Відгуки 1594202575
Коментарі 1594202575
Отримано лайків
2 Like
1594202575

Тестування Nestogen3

Завершуємо тестування молочної суміші Nestogen3. Були приємно здивовані великою і зручною упаковкою. Суміш малюку підійшла повністю, не викликала жодної алергічної реакції. У малюка позитивні емоції, дуже смакувала. Також хочу відмітити дуже хороший склад: суміш не містить пальмової олії, та не містить цукру. В складі є корисний прибіотик , що є дуже важливо. Також в описі є відмітка про те що суміш виробляється в Європі, це великий плюс, адже це перш за все свідчить про відмінну якість. Загальні враження лише позитивні. Щиро дякую за можливість протестувати даний продукт. Однозначно рекомендуватиму знайомим та друзям.
У відгука 1 коментар
1594202575

Тестування Nestogen 3

Отримали посилочку з сумішшю Nestogen 3. І перший прикорм пішов на ура, малюку сподобалась. Смачна і поживна. Сподобався склад і те що нема пальмової олії і наявність прибіотик а дає вважати суміш вищого ґатунку. Сина нічого не торбувало після вживання, жодної алергічної реакції чи вздуття животика не було, лише спокійний сон і задоволений малюк. За що неймовірно вам вдячна.Також хочу відмітити гарний дизайн суміші, велику і вмістку упаковку, сподобалось що розділену на 2).
Однозначно будем і наділі купувати цю суміш і радити іншим😘
У відгука 0 коментарів
1594202575

Відгук про тестування муса і лаку від Wella

Прийняла участь в тестуванні продукції від Wella.
Неймовірно задоволена продукцією, якість на вищому рівні, покращує стан волося, зберігає природній блиск, фіксує і тримає об’єм майже весь день. Волосся залишається легким ніби без додаткових засобів😉
Тестування збіглося з поїздкою на море, мала змогу протестувати в різні погодні умови, і дуже задоволена результатом. Спробувала декілька зачісок, і на швидку руку зібране волосся і об’ємні Кудрі, і звичайна укладка з мусом. Результатом задоволена на всі 100%
Однозначно рекомендую продукцію від Wella супер фіксація.
Щиро дякую NAPROBU за змогу протестувати продукцію
У відгука 0 коментарів
1594202575

Щиро дякую за можливість протестувати засоби від Wella

Ранок почався з повідомлення про участь в тестуванні від Wella

.Неймовірно рада і щиро дякую за таку можливість😘 з нетерпінням очікую посилку🥰
Догляд за волоссям і його вигляд мають для мене дуже велике значення. Спробуємо різні зачіски, скоро відпочинок на морі, це буде хороше випробування 💪🏼💪🏼💪🏼 Не дочекаюся можливості нарешті протестувати продукцію☺️ Приємно що серед списку учасників є моє Ім’я , що саме мій відгук важливий.

Всім учасникам бажаю успіху і хороших відгуків👍🏻👍🏻👍🏻
У відгука 0 коментарів