Катерина Старчик
Катерина Старчик
Новачок
Відгуки Катерина Старчик
Коментарі Катерина Старчик
Отримано лайків
1 Like
Катерина Старчик

Сирочок "Простоквашино" без цукру, тиждень потому

До того як ми з донею потрапили в число тестувальників цього продукту, я навіть не дивилась в сторону сирочків чи йогуртів різних виробників з якимись смаками, бо там, як я вважала безліч ароматизаторів та цукру.

Раніше я купувала простий сирочок і додавала туди банан або заморожені фрукти. Це був хороший варіант для дитини, яка проводила багато часу вдома.

Зараз доня підросла і з приходом літа все змінилось. Ми більше часу проводимо на вулиці, та беремо перекуси з собою. Коли Ярослава тестувала сирочки "Простоквашино" вони їй дуже сподобалися. Пізніше ми купили в магазині ще сирок "Простоквашино" зі смаком банану, тепер це її улюблений смак.

А коли я зрозуміла що даний продукт можна брати з собою в термосумочку на перекус, це неабияк облегшило мені життя)

Дизайн упаковки має яскраве забарвлення, яке привертає увагу діток. Ми часто пригощаємо Ярославиних подружок. Було б дуже зручно, якби до сирочку була додана одноразова ложечка, аби не потрібно було нести свою з дому.
У відгука 0 коментарів
Катерина Старчик

Сирочок "Простоквашино" без цукру

2+
Доню було вибрано протестувати і оцінити сирок "Простоквашино для малят".
Будучи відповідальною мамою я перечитала безліч літератури, і була чітко налаштована не додавати цукор і сіль, а також продукти наповнені підсилювачами смаку і ароматизаторами в раціон дитини до двох років.
Тому на сирочки зі смаками не дивилась в загалі.

Перш ніж дати на пробу доці, я прочитала склад: молоко, біфідобактерії та фруктовий наповнювач (яблуко, мультифрукт), склад мене влаштував.

Ярослава, розпакувавши подарункову коробку і побачивши сирочки, часу не гаяла та з ентузіазмом почала куштувати. Їй особливо припав до душі смак мультифрукту.
Сирочок мене, як маму приємно порадував: будучи без доданого цукру мав приємний смак і густу консистенцію,а це важливо-дитина може спокійно їсти його сама, він не розтікається, навіть якщо баночка перевернеться.

Доця з задоволенням з'їла два сирочки, при тому, що вона в нас дуже перебірлива в їжі. Плануємо і надалі купувати продукти цієї фірми без доданого цукру, а також пробувати нові смаки.
У відгука 6 коментарів