Summerjam
Summerjam
Новачок
Відгуки Summerjam
Коментарі Summerjam
Отримано лайків
2 Like
Summerjam

Прилади PROluxe Midnight Edition – салонна укладка на весь день

Очень хочется участвовать в этом тестировании, особенно интересно использование конической плойки. Самостоятельно я делала укладку волны с помощью выпрямителя, а плойкой в салоне либо стилист. Конечно, сравнить фен и выпрямитель тоже, безусловно, хотелось бы.
У відгука 1 коментар
Summerjam

Зручні трусики Pampers pants

Вже минуло 2 тижні тестування трусиків-підгузків Pampers pants. За весь час використання в малюка не виникло подразнень та алергії, адже це один з найголовніших критеріїв.
Дуже швидко вдягаються, тепер ми не витрачаємо час на одягання як це було зі звичайними підгузниками ?
Ніч добре витримують, а це 10-12 годин. Проте вдень, коли малюк довший час сидів на прогулянці і пив багато, то підгузник був вологим. Але такий випадок трапився тільки один раз, так що підгузники справляються зі своєю задачею.
Трусики м'які, відчувається легкий аромат віддушки, але він ненав'язливий. Після наповнення підгузок не має неприємного запаху, також резиночки не надавлюють ніжки і животик.
Я задоволена трусиками Pampers pants і планую купувати їх надалі.
У відгука 0 коментарів
Summerjam

Pampers pants

Чудові трусики, малюку в них зручно, не заважають, не протікають. Не подразнюють шкіру. Резиночки щільно прилягають до ніжок, при цьому не надавлюють. Малюк вільно рухається вдень та комфортно почуває себе вночі. Також трусики не мають різкого запаху, дуже зручно і швидко можна одягнути та зняти.
Завдяки еластичним резиночкам добре тримаються, підгузники не сповзають навіть після нічного сну.
Приємно вразила якість підгузників порівнюючи з іншими марками. Підгузники-трусики набагато зручніші і комфортніші ніж звичайні підгузники, особливо коли малюк підростає.
У відгука 1 коментар