Галина Треножкіна
Галина Треножкіна
Знавець
Відгуки Галина Треножкіна
Коментарі Галина Треножкіна
Отримано лайків
14 Like
Галина Треножкіна

Вітаміни.

Доброго дня. Знову портал радує нас черговим цікавим і корисним тестуванням???. Оскільки зараз годую дитину 9 місяців і наближається зимова пора стає актуальним використання вітамінів. Дуже хочеться попасти нам з донькою на цей проек. Всім удачі . Чекаємо з не терпінням.
У відгука 2 коментарі
Галина Треножкіна

Vichy

Привіт усім. Ось і настало 18 число. Я вже зранку зайшла подивитись. Чекаю списків розумію що шанси були малі а зараз стали мізерні. Також надіюсь, що неперенесуть на тиждень знов???.бажаю всім незасмучуватись якщо незнайдемо себе в списках учасників. ???
У відгука 0 коментарів
Галина Треножкіна

Vichy

Коліжаночки дуже прикро що сьогодні ми так і не побачили довгоочікуванний список учасників тестування. Але не будемо сильно засмучуватись, а наберемся терпіння, запасемся ,,попкорном,, і будемо чекати. І так довго чекали тижнем більше тижнем меньше?‍♀️. Організатори знають що роблять. Щось мабуть пішло не так. Нашими емоціями і коментарями ми ще раз довели, що продукція Vichy супер цікава і непотребує реклами. ???
У відгука 1 коментар
Галина Треножкіна

Vichy

Привіт дівчатка???. Ще трохи і ми дізнаємось кому пощастило. Дуже хвилююся і чекаю на списки учасників. Так хочеться побачити в них себе. Всім успіхів і спокійного очікування???
У відгука 2 коментарі
Галина Треножкіна

Косметика.

Всім успіхів, хто бажає попасти в учасники тестування данної косметики. Ніколи нею не користувалась, тому буде цікаво почитати відгуки учасників , як новачків так і знавців. Оскільки данна торгова марка дуже розповсюдженна і її можна придбати легко в любій мережі. Також продукція цієї марки є як доглядова так і декоративна. Булоб цікаво щоб і декоративну косметику протестували.
Окремо буду вдячна за фото розпаковки посилки.??
У відгука 16 коментарів