svetikd08
svetikd08
Новачок
Відгуки svetikd08
Коментарі svetikd08
Отримано лайків
2 Like
svetikd08

Дійсно дієвий спосіб позбавитися неприємного запаху та почистити зубки у свого улюбленця! Рекомендую!

З усіх засобів по догляду за порожниною рота у собак, якими я користувалася, ці палички моїй собаці сподобалися найбільше,а ефект просто чудовий! Їм то я і віддам свою перевагу в майбутньому, собака їх їсть залюбки. Тому безумовно рекомендую. Результатом задоволена, зник неприємний запах, практично зникли прояви зубного каменю . І це на 7 день прийому! Однозначно рекомендую!
У відгука 1 коментар
svetikd08

Purina Dentalife-смачно і корисно!

Purina Dentalife жувальні палички для собак середніх порід- ласощі по догляду за зубами і порожниною рота собаці просто необхідні, адже сама вона не в змозі почистити зуби. І саме цьому про це необхідно потурбуватися їх власникам!
Нещодавно відкрила для себе смачнючі ласощі - жувальні палички по догляду за зубами для собак від Purina Dentalife.
Мій стаф Блек їх їсть із задоволенням, адже виробник Purina Dentalife у їх складі вже все врахував: злаки(62% екструдованої кукурудзяної муки, 5% пшеничного борошна) і поживні речовини, мінеральні речовини, дріжджі, м'ясо і продукти його переробки, масла і жири, антиоксиданти та ін. Палички не мають різкого хімічного запаху, вони пахнуть хлібом з легким ароматом м'яса.
Виробник Purina Dentalife обіцяє, що палички очищають зуби, знижують можливість утворення зубного каменю, сприяють зниженню утворення зубного нальоту. І, головне,-не містить штучних ароматизаторів і барвників. А ще- чистить навіть важкодоступні зуби, масажує ясна.Також жувальні палички Purina Dentalife сприяють свіжому диханню.
Упаковані вони в синій ЗІП пакетик, що, у свою чергу, дуже зручно та герметично, це також необхідно для збереження приємного собакам аромату.
Термін зберігання таких паличок в не розкритому стані - більше року.
Вміст пакету- 5 паличок. Паличка жовтувато-сірого кольору, в розрізі вона має хрестоподібну форму. (Дивись фото).
Блек із задоволенням чекає смаколик та залюбки його швидко з'їдає. Хочеться відмітити, що за 5 днів прийому жувальних паличок, у собаки не виникало ні алергії, ні інших побічних ефектів з боку шлунково- кишкового тракту, а це важливо! Адже, у стафів дуже чутливий ШКТ.
Поки я ходила круг нього, намагаючись сфотографувати процес поїдання смаколика, він все з'їв!)) Отже, це-смачно!
Стосовно самого результату за ці 5 днів можу сказати, що жувальні палички дійсно працюють. Подих свіжий, наліт практично зник і це тільки початок нашого прийому. Гадаю, результат буде!
І ще, важливо правильно зберігати жувальні палички Purina Dentalife- у сухому прохолодному місці закритій упаковці для збереження свіжості. Також потрібно слідкувати, щоб у собаки завжди була свіжа питна вода!
Дякую Purina Dentalife за надану можливість побалувати свого улюбленця смачними та корисними ласощами!
У відгука 2 коментарі