Януська Гуцуляк
Януська Гуцуляк
Експерт
Відгуки Януська Гуцуляк
Коментарі Януська Гуцуляк
Отримано лайків
18 Like
Януська Гуцуляк

Nan Opti pro 4

Від харчування дитини залежить її розвиток розумовий та фізичний.Тому я відповідально вибираю продукти для свого малюка. Nan до того ж дуже корисний напій, що містить користь для росту та розвитку, біфідобактерії для правильного травлення.
Баночка зручна у використанні, для ложечки є бортики, не доводиться ритися у суміші.
Молочко приємно пахне, має вершковий смак. Без пальмової олії. Вітамінів містить багато різних груп,що дуже корисно для здоров'я дитини. І для імунітету у тому числі.
Розчиняється без грудочок. Алергії не викликає.
У відгука 0 коментарів
Януська Гуцуляк

Тестування суміші Nan Opti pro 4

З усіх сумішей, які ми раніше купували ця виявилась найкраща як за складом, так і за смаковими якостями. Дитина із задоволенням п'є молочко, алергічних реакції не було ,животик не турбує. Дуже порадував склад суміші, всі складники ретельно підібрані для найкращого засвоєння. А головне, суміш максимально подібна до грудного молока та містить необхідні вітаміни, мікроелементи та корисні біфідобактерії для комфортного травлення. Суміш ідеально розчиняється,навіть без зусиль, не збивається в грудочки. Планую і надалі додавати дану суміш до раціону харчування дитини. Тому мій вибір остаточно зупинився на суміші NAN OPTI pro 4, оскільки великої упаковки 800 г нам вистачає на довгий термін вживання. Ціна приємна, зважаючи на великий об'єм. Тому моя оцінка 5.
У відгука 0 коментарів
Януська Гуцуляк

Тестування суміші Nan Opti pro 4

Спробували ми суміш Nan Opti pro 4. І от що я можу сказати.....Незважаючи на те, що суміш недорога, вона має відмінну якість (без консервантів та ароматизаторів) та багатий на вітаміни склад. Прекрасно засвоюється, завдяки пребіотикам не викликає запорів і коліків , солоденька на смак. Раджу всім!
У відгука 0 коментарів
Януська Гуцуляк

Тестування суміші Nestogen 3

Привіт всім! Незнаю, кому як, а нам суміш Нестожен сподобалася! Мені подобається, що суміш швидко і без проблем розчиняється, не піниться і грудочки сухої суміші у пляшці не плавають. На смак солоденька, приємна, немає алергії, стілець стабільний, щодня. Суміш містить харчові волокна-пребіотики, які беруть участь у створенні здорової мікрофлори кишечника. Ціна доступна, в магазинах завжди є.
У відгука 0 коментарів
Януська Гуцуляк

Тестування суміші NAN OPTI PRO 3

Протестувавши дану суміш я залишилася дуже задоволена. Дитина суміш прийняла дуже добре,на смак вона дуже приємна,тому дитина з задоволенням випиває все молочко. Алергічних реакцій не було,животик не турбує. Великий плюс що відсутня пальмова олія в складі,та наявність пробіотиків в складі суміші. Якість суміші відмінна,тому я буду радити всім своїм знайомим та друзям купувати тільки дану суміш.
У відгука 2 коментарі