Tina23
Tina23
Знавець
Відгуки Tina23
Коментарі Tina23
Отримано лайків
5 Like
Tina23

Топікрем Ультра зволожуюча емульсія для тіла

✨TOPICREM 🌬️❄️
Ультра зволожуюча емульсія для тіла✨
(Виробник Франція)
"Ідеальне рішення для чутливої шкіри"
Тема зволоження в холодну пору року актуально як ніколи: найбільше сушить шкіру.
Цей крем з цією проблемою впорався на всі 💯
Зручна упаковка, крем з пломбою, можна бути впевненою, що до тебе його ніхто не відкривав.
На упаковці є вся необхідна інформація:
📌Зрозуміла інструкція
📌Розписано властивості
📌Рекомендації по застосуванню
📌Компоненти які входять до крему
📌Умови зберігання
📌Термін придатності
📌❗І що не менш Важливо, після відкриття, можна використовувати на протязі 12 місяців.
✨Крем приємний, легкий, ніжний, не залишає плівку, рівномірно наноситься на шкіру, після чого шкіра стає ніжною на дотик.
Можна використовувати немовлятам, дітям та дорослим.
❗Емульсія протестована під контролем дерматологів та педіатрів❗
Раніше з цією лінійкою, я не була знайома, але залишилася задоволена. Можу сміливо рекомендувати, емульсія зі своєю задачею справляється👍😃
Дякую команді naprobu.ua що довірили стати одним з 200 експертів, та першими протестувати TOPICREM Ультра зволожуючу емульсію для тіла❄️❄️❄️
#naprobuua#naprobu_Topicrem#TOPICREM#
#naprobuua_відгуки
#naprobu#naprobu.ua#topicrem
У відгука 0 коментарів
Tina23

TOPICREM Ультра Зволожуюча емульсія для тіла

Доброго ранку🤗 Дякую naprobu. ua, що довірили протестувати TOPICREM, з цією лінійкою не знайома, але давно мрію знайти щось ідеальне для шкіри,особливо від сухості шкіри(взимку, це завжди актуально), та до цього всього маю проблемку, восени та весною зажди пересушена шкіра на ліктях(нажаль зараз також).
Дуже сподобалося, що підходить абсолютно всім, тут дуже великий ПЛЮС. Будемо тестувати, а потім напишу свої враження)))
У відгука 0 коментарів
Tina23

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Доброго дня.
Закінчилося наше тестування Бекутан Кідс Вітс Мультиімунно.
Випили повністю всі 14 пакетиків. Донечці сподобалося. Кожного дня, сама нагадувала за вітаміни. На смак Бекутан приємний з апельсином. Розмішували з звичайною водичкою,у 100-150мл.Це перші вітаміни які ми пропили повністю,інші дитина відмовлялася пити. З позивного хочу відмітити, що алергії в нас не було, хоча ми інколи страждаємо висипом від жовтого та червоного, тут все добре. В донечки покращився апетит. Це дуже радує, так як раніше її було складно змусити поїсти, зараз все добре. З мінусів для мене лише те, що не написано в якій кількості рідини потрібно розчиняти порошок Бекутан, та коли краще давати перед їжею чи після. А так все добре. З приводу чи буду рекомендувати Бекутан, можу сказати сміливо, Так буду. І надалі сама буду купувати 2 рази на рік для своєї дитини.
Дякую, що надали таку можливість протестувати вітаміни Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно.
У відгука 0 коментарів
Tina23

Бекутан

Отримали посилочку, і на наступний день почали тестування. Відразу донечці сподобалось сама коробочка, з яскравим персонажем,тому і спробувати з'явилося в неї велике бажання. Після сніданку розвела дитині в склянці води (150мл). Спочатку подумала, що все таки нам не сподобається, так як ми вже багато вітамів перепробували, і нам то смак, то сам вигляд вітамінів не подобався. А коли ще побачила, що апельсиновий смак, то думаю все провал, не буде пити. Але ж було велике бажання спробувати в неї, що ж це таке, тому почала куштувати, і вуаля нам зайшло, дитина випила повністю все з задоволенням.
Після закінчення напишу, нашу загальну думку за ці вітаміни. А поки що, однозначно дякую, що надали можливість протестувати цей продукт.
#naprobu.ua_Becutan
#naprobu.ua
#becutan
У відгука 3 коментарі