Shyndryk
Shyndryk
Новачок
Відгуки Shyndryk
Коментарі Shyndryk
Отримано лайків
12 Like
Shyndryk

Не вдалось з кус-кусом! Спробуємо з гречкою!

Дружба з кус-кусом у мене не склалась, я це вже описала у попередньому відгуку! Сьогодні вирішила спробувати гречку! Тим більш у мене була смачна печінка і я думала з яким гарніром її швидко з’їсти! Якщо чесно, то думала просто взяти хліб, помідору і пообідати поки дитина заснула і тут згадала за саше «аха» гречку!
5 хв і вона готова! І що я вам скажу? Смачно, набагато смачніше, ніж кус-кус! Спецій трішки може багато, але впринципі я не солила помідори і мені було в самий раз! Чи буду я купляти таку гречку? Звичайно, ми часто їздимо і зазвичай я їм бутерброди, а тут така здорова заміна їм! Одне саше я подарувала другу, він як ніхто ніколи не встигає поїсти!
Тепер треба вирушити в магазин за пошуками булгуру та баноша!
У відгука 7 коментарів
Shyndryk

Занадто великі очікування - розчарування у кус-кус «аха»

Я давня фанатка кус-куса і дуже зраділа, коли прийшов кус-кус «аха» в саше! Сьогодні в обід почала готувати, закипітила воду у чайнику, відміряла 100мл і залила вміст пакетика, зачекала 5 хв і.... кус-кус всю воду у себе не ввібрав, цієї пропорції вийшло забагато! Далі я перейшла до дегустації. Чесно? Як на мене, то занадто багато приправ! Їла, аби їсти!
Завтра буду пробувати гречку, можливо з нею вдасться краще!
Я уже уявила, що накупую саше каш і буду собі готувати, коли малий не даватиме пообідати... тепер я уже в цьому сумніваюсь...
У відгука 7 коментарів
Shyndryk

Смачна гранола зранку - хороший настрій на весь день!?

Уже з понеділка снідаю гранолою «аха» на сніданок! Це просто чудовий, смачний і корисний сніданок, який заряджає бадьорістю і енергією на весь день! Експериментувала з молоком, йогуртом без добавок та йогуртом з чорницею, і всі рази це було вдале поєднання? Добавляла кусочки свіжих фруктів і я вам скажу, що це ще смачніше! Вже і чоловік, який не снідає зранку з апетитом поглядає на мою гранолу?
Хочу спробувати і інші смаки! Також бачила в Атб, що є гранола в саше! Де вона була, коли я була на роботі???‍♀️
У відгука 1 коментар
Shyndryk

Моя хороша знайома «аха» знову «привіт»!

Знайомство з продукцією «аха» почалося ще до декретної відпустки, коли на роботу на 9:00, а їхати 30 км і не встигаєш поснідати! Вихід один - забігти в АТБ та купити вівсянку в саше та заварити в чашці??
Отримала на пробу новинки від «аха», особливо хочу спробувати кус-кус та гречку! Де ви були раніше? З обідами теж на роботі не завжди все складалось? хоча і в декреті ви маєте мені допомогти, бо коли дитина вимагає всю твою увагу, то часу приготувати собі смакоту зовсім не вистачає! Будемо тестити і пробувати новинки!
У відгука 5 коментарів