Ruslana_505
Ruslana_505
Новачок
Відгуки Ruslana_505
Коментарі Ruslana_505
Отримано лайків
2 Like
Ruslana_505

Гель для кольорових речей

Спробувала гель для кольорових речей.
За запахом - саме для мене - геть легенький, ледь помітний.
За структурою - як і інші гелі цієї марки - доволі рідкий, тому складається враження, що потрібно додавати більше, ніж зазчанено на упаковці.
Пере доволі непогано - дрібні плями відіпрались, одяг свіжий, не запраний (як бувало після інших гелів).
Щодо яскравосіт кольорів - помітила зміни лише на одній кофтині, все решта лишилося, яке й було. Думаю, тут справа в самій тканині, типу, чи піддається вона реконструкції.
Загалом, цей гель також дуже непоганий, я задоволена.
У відгука 0 коментарів
Ruslana_505

Продовження тестування

Протестувала жовтий гель - для всіх типів тканин.
Як тільки відкрила пляшку - запах був надто різким для мене, трохи переживала, що одяг буде занадно пахнути. Але коли одяг висох, запах лишився легеньким та приємним, що є плюсом.
Пере непогано, на одязі були невеликі плями, то вони відіпрались (прала при температурі 40 градусів).
Щодо ковтунців - не можу сказати, на тому одязі їх не було. Але можу зазначити, що колір речей став трішки яскравіший (як варіант, волокна тканин все ж пригладились, тому бу саме такий вигляд).
З мінусів - бачу лише один - відсутність позначок на ковпачку. З ними було б набагато простіше.
В цілому задоволена якістю порошку.
У відгука 0 коментарів
Ruslana_505

Тестування в процесі

Вчора спробувала гель для прання темних речей. Консистенція така ж ріденька, як і в інших гелів. Запах дуже ніжний, легкий а не нав'язливий. Доволі гарно піниться. Після прання речі мають приємний аромат, також легкий. Відпирає дуже гарно, дрібні плями на дитячому одязі зникли. Прали куртку чорного кольору - стала трохи яскравішою після прання, правда ковтунці, які були на ній не зникли. Мабуть, це залежить все від самої тканини та кількості ковтунців. Але загалом я задоволена якістю засобів, дійсно гарні помічники)
У відгука 6 коментарів
Ruslana_505

Перше тестування

Доброго дня. Вчора отримала гелі для тестування, сьогодні спробувала той, що для делікатних тканин. Можу відзначити, що запах гелю доволі приємний, не нав'язливий. Пере дуже гарно, на речах були плями - гарно відіпрались. Щодо ковтунців - їх дійсно стало менше (прала кардиган з вовни). Тканина всіх речей дуже ніжна після прання. Було б чудово, якби на ковпачку були позначки, аби було зручніше дозувати. Але це не критично. Пляшка дуже ергономічна - зручно користуватись, а також зберігати. Загалом, саме цим гелем задоволена. Спробую інші - доповню відгук.
У відгука 3 коментарі