katrin05052
katrin05052
Знавець
Відгуки katrin05052
Коментарі katrin05052
Отримано лайків
3 Like
katrin05052

АльпеКід Хепі Дрінк

Добрий день! Хочу поділитися своїм відгуком і досвідом використання цієї дієтичної добавки. При заварюванні має дуже приємний аромат та смак (трохи спробувала, перед тим, як дати дитині); добре допомагає при коліках, при дискомфорті у кишківнику, у тому числі, при проносі/закрепі. Є добрим помічником при відлученні від нічного годування, бо гарно заспокоює дитину на ніч. Ще один плюс, це теж саме заспокоєння від напою при прорізуванні зубів та перед/після вакцинації. Кріп, який є у складі добавки також позбавляє від неприємного запаху з роту. Буду рекомендувати цю дієтичну добавку своїм знайомим обов’язково. Дякую за такий чудовий і натуральний продукт.
У відгука 0 коментарів
katrin05052

Класичні киселі від від Dr.Oetker

Добрий день! Класичні киселі від Dr.Oetker дуже сподобались нашій родині: однієї упаковки вистачає на всю родину і це доволі зручно. Так, у порівнянні зі швидкорозчинними киселями цієй ж марки, їх потрібно варити, як у старі часи, додаючи цукор, але це того варте. Киселі виходять на славу й багацько. Смаки дуже насичені, аромати теж неймовірні. Дякую вам за такий продукт на нашому ринку. Круто, зручно й смачно!)
У відгука 0 коментарів
katrin05052

Швидкорозчинні киселі від Dr.Oetker

Добрий вечір! Спробували і ми Швидкорозчинні киселі від Dr.Oetker і були дуже приємно вражені: вони дійсно швидко розчиняються у чашці, достатньо налити окропу, засипати вміст пакетику з кисілем і розмішати ложкою, все, ваш смачнючий напій, як у дитинстві, готовий!) Ці киселі дуже смачні, зі шматочками ягід та фруктів, достатньо густі, я заливала рідини у два рази більше для себе, мені так краще!) Дитина двох років теж задоволена залишилась до речі. Швидко, зручно і смачно 😋!
У відгука 0 коментарів
katrin05052

Дитяча суміш НАН4 опті про.

Дана суміш дуже сподобалась нашій родині: вона добре переноситься малюком, зручна у використанні, якість на вищому рівні, склад суміші дуже гарний. Дитина їсть цю суміш із задоволенням, без перебільшення!!! Відома марка, якій ми, батьки, довіряємо!)
У відгука 0 коментарів
katrin05052

Готові каші від ТМ Яготинське

Добрий вечір! Отримали ми на тестування готові каші від ТМ Яготинське за допомогою сайту naprobu.ua!) Коли відкрили посилку то побачили з якою любовʼю та турботою вона була зібрана, увага приділена кожній дрібничці. Це дуже приємно!) Самі каші виявились для мене насамперед просто знахідкою: дуже зручно давати її дитині, наприклад, на сніданок. Не треба нічого вигадувати, просто розігріти її у мікрохвильовій пічці та дати дитині. Можна давати як у коробочці з трубочкою (вона йде в наборі) так і перелити у склянку для годування. Каша рідка, тому це буде легко. На смак всі каші дуже смачні, я трошки кожної спробувала. Склад добрий, аромат теж. Такий вид продукції дійсно полегшує життя родині. Зручно, смачно та корисно! Дякую 🤩
У відгука 0 коментарів