Наталія Заболотна
Наталія Заболотна
Знавець
Відгуки Наталія Заболотна
Коментарі Наталія Заболотна
Отримано лайків
5 Like
Наталія Заболотна

Не є учасником проекту

Я не являюсь офіційним експертом, але додаток собі завантажила,часто їздимо в авто на далекі відстані, син прям заслуховується і сидить чемно в автокріслі.
Дуже приємна озвучив. Тільки уявляю скільки класних розділів у преміум версії, але нам і звичайна дуже подобається.
Гарного всім тестування.
У відгука 0 коментарів
Наталія Заболотна

HiPP

Дякуємо за можливість стати частиною тестування молочної суміші від HiPP.
Суміш нам сподобалась і дитині підійшла. 1єї пачки нам вистачило на два тижні, ми давали лише раз в день перед сном. Однієї порції на протязі всього часу вистачало на всю ніч, дитина не прокидалася. Десь на 4й день у нас трошки зранку болів животик, але без жодного втручання до обіду він пройшов ,дитина сходила в туалет, більше такого не було, решта часу тестування пройшло успішно. Будемо рекомендувати цю суміш свої друзям і знайомим.
У відгука 4 коментарів
Наталія Заболотна

3й день тестування HiPP

Вже третій день тестуємо суміш від HiPP і дуже задоволені, дитині вистачає до наступного годування 1ї порції, без перекусів. Годували два дні перед сном, син не про кидався до ранку щоб поїсти, один із наших пріорітетів, щоб не був голодний серед ночі, а тут і дитина сита, і батьки сплять)
У відгука 6 коментарів
Наталія Заболотна

1 дегустації HiPP

Ну що ж пройшла у нас перша дегустація суміші, син з'їв все з задоволенням (крайню суміш, не буду називати фірму, він відмовлявся пити). Однієї порції нам вистачило на всю ніч, прокинувся вже під ранок але то в нас ще присутнє ГВ. Головна умова щоб дитині вистачало до ранкового годування. На першу пробу комбіотик справився.
У відгука 4 коментарів
Наталія Заболотна

початок

Це перший досвід тестування, але саме продукцію HiPP ми використовували раніше, та й зараз теж користуємось. Тому було вдвічі приємно стати одним із учасників.
Сьогодні вже забрали посилочку і готові з сином тестувати.
У відгука 2 коментарі