Kashka
Kashka
Новачок
Відгуки Kashka
Коментарі Kashka
Отримано лайків
3 Like
Kashka

Завершення тестування Бекутан

Ось і завершилось наше перше тестування продукції на порталі Напробу! Перше і для мене і для трирічного сина. Не скажу, що було легко,але ми старались) Син з першого дня дивився на ті пакетики підозріло. Перший розчинений у воді йому не зайшов абсолютно. Наступного дня спробували в соці,то так вже хоч трохи пив.
Звичайно,якогось чарівного ефекту одразу я не чекала. Єдине,син схильний до запорів,і під час прийому Бекутану ситація трошки покращилась за рахунок пробіотика у складі. На цьому поки все. Під кінець тестування підхопив вірус,температурив і досі ще лікуємось.
Я вдячна порталу,що дали нам можливість потестувати продукцію Бекутан!Але наступного разу оберу для сина вітаміни у більш зручній для нас формі желейок,бо з цими пакетиками мені кожного дня доводилось щось вигадувати,в чому розвести щоб він випив,і яким приводом його ще задурити.Спробуєм ще, коли трошки підросте.
У відгука 0 коментарів
Kashka

Бекутан мульти імуно

Нарешті і мені пощастило отримати на тестування продукцію від порталу на пробу! Вчора розпочали з сином тестувати БАД Бекутан мульти імуно. Коробочка містить 14 саше. У кожному пакетику є 2 відділення. В одному порошок з вітамінами, в другому пробіотик. Розчиняти потрібно одночасно.
Мої перші враження.
Перш за все завжди читаю інструкцію.Як на мене,в ній не вистачило інформації про спосіб застосування та дози. Хотілося,щоб було вказано у якій кількості рідини потрібно розчиняти порошок та коли краще приймати, до прийому їжі,під час,чи після.
Отже, я розчинила приблизно у 100 мл води кімнатної температури. На смак вийшла рідина не погана,з апельсиновим присмаком. Але сину ,на жаль, не сподобалось. Сьогодні спробую розчинити в соці,можливо так йому більше сподобається.Будемо тестити і обов‘язково напишу про свої враження після курсу прийому.
У відгука 1 коментар