Ledii_Nelli
Ledii_Nelli
Знавець
Відгуки Ledii_Nelli
Коментарі Ledii_Nelli
Отримано лайків
6 Like
Ledii_Nelli

Молочна суміш Milupa 3 – чудова основа раціону маленьких дослідників

Чудова суміш легко розчиняється ,не утворює грудочок, приємний запах та смак. 👍 Прекрасний склад: пребіотики, кальцій і віт. Д що необхідно і важливо для здоров’я та росту дитини, відсутність пальмової олії. Недоліків немає, тільки хороші відгуки і враження для даного продукту.
У відгука 0 коментарів
Ledii_Nelli

Молочна суміш Milupa 3 – чудова основа раціону маленьких дослідників

Дякуємо за довіру, що знову дайте можливість тестувати. Мілупа 3 чудова суміш містить в своєму складі вітаміни та мінерали,пребіотики , кальцій і віт. Д, все що необхідно для росту діток .
У відгука 0 коментарів
Ledii_Nelli

NAN Optipro - молочна суміш для малят від 18 до 24 місяців

Отримали суміш для тестування, дякуємо за довіру! 😊Сумішшю даної продукції користуємося з народження, використовували 1, 2,3 і будемо тестувати 4 з насолодою 😊😊😊
У відгука 0 коментарів
Ledii_Nelli

NAN® 3 OPTIPRO® для малюків віком від 12 - 18 місяців

Отримали суміш для тестування NAN 3 Optipro. Дякую за довіру і можливість брати участь у проекті.☺️ Я мама 2-х дітей і з впевненістю і гарантією можу рекомендувати дану суміш. Перш ніж підібрати суміш для старшого сина я перепробувала декілька варіантів, але постійно були Якісь проблеми ( висип , різке зригування, пронос або закреп), але добра знайома порадила спробувати NAN і я спробувала, і була дуже вдячна і здивована, що суміш ІДЕАЛЬНО підійшла дитині. За рахунок того що в складі міститься Пробіотик Бі Ель, ми забули про проноси. В даний час на штучному вигодовуванні і моя менша донька котрій 22.05 виповниться 1 рік. Тому коли стало питання, яку суміш вибрати я без вагань взяла NAN optipro. Спочатку 1 потім 2, і почнемо переходити і тестувати 3 . Це дуже хороший варіант дитячого харчування, тут присутні у складі:
- пробіотик BL
-білок optipro
-не містить пальмової олії
олігосахарид 2ʼFL
Рекомендую. Я в захваті!
У відгука 1 коментар
Ledii_Nelli

Допомога для маленьких животиків

Розпочинаємо тестування. Для маленьких животиків незамінний засіб, нейтральний на смак, зручне дозування, а основне прекрасний склад для покращення мікрофлори кишківника та усунення колітів. Для моєї дитини ідеальний варіант, так як на даний час приймає антибіотик.
У відгука 0 коментарів