Lana_Sokurenko
Lana_Sokurenko
Новачок
Відгуки Lana_Sokurenko
Коментарі Lana_Sokurenko
Отримано лайків
4 Like
Lana_Sokurenko

Alpina EXPERT-Отлично и СУПЕР!

С красками от Alpina EXPERT знакома, работаю в сфере строительства, но как говорят "сапожник без сапог" - потолок в спальне проситься в ремонт, стены в прихожей после художеств дочки и "очумелых коготков" нашей кошки ,тоже "плачут и хотят быть красивыми" Очень хочу протестировать краску от Alpina EXPERT :))))
У відгука 0 коментарів
Lana_Sokurenko

Trona universal - біле та чисте

продовження:
1. прання білих футболок чоловіка та сина- мої замазюри трішки необережно їли свіжу полуницю та дехто пив персиковий сік, як результат стійки плями, я розвела до кашиці одну мірну ложечку Trona universal та обробила цією сумішшю плями, залишила на 2 години, потім трішки потерла та випрала в звичайному режимі- результат : плям як не бувало, футболки м'які. прасувать легко.
2. пряня білих лляних скатартин та скатертини з тефлоновим покриттям сірого кольору- плямки також були невеликі, але і жирні , і від напоїв- 4 мірних ложечки в 2 літра води та замочила все це на 2 годинки в теплій водичці ( градусів 30), потім все випрала ручним пранням, плями відіпралися добре, прасувати легко, скатертини на дотик приємні.
Прати Trona- подобається, результат суперовий, при ручному пранні руки не сушить, змивається легко.
З недоліків-
-трішкі заслабкі застібки, довелося відкритий пакет застібати біндерами.
-в мірній ложечці хотілось би трішки довшу ручку, не зовсім комфортно начерпувати порошок.
- неможливо придбатив роздрібній торгівлі тільки через інтернет.
Взгалалом я більш ніж задоволена порошком, надалі планую перейти на Trona universal повністью. Дякую за можливість тестувати.
У відгука 3 коментарі
Lana_Sokurenko

Пральні порошки ТМ TRONA

Перше враження:
Отримала посилочку з трьома пакунками прального порошку: "TRONA universal","TRONA color" та "TRONA sensitive", все акуратно складено в посилку з сертифікатами та декларацією відповідності, фірмовий пакунок та маленькі приємності для нотаток.
При розпакуванні пакунків з пральним порошком відчувається приємний запах, не хімозний, не схожий ні на одну марку, свіжий та натуральний,сам порошок дрібного помолу, sensitive наче пудра. Пакети мають зіп-застібку, в кожному всередині є ложечка мірна, по опису норма на одне прання дуже економна.
Сайт https://www.trona.in.ua/ - є опис, ціни та багато інформації про виробника, щодо цін- приємно вразили своєю доступністю.
Практичне враження:
Я мати двох активних діток школярів, син професійний спортсмен, донька гімнастка. З приводу кількості та періодичності прання- це дійство в нашій сім*ї випадає через день, я випробувала багато різних марок виробників пральних засобів, після чого прийшлось придбати нову пральну машину тому, що вона вийшла з ладу після таких єксперементів.
Після придбання нової пральної машинки я зупинилась на одній марці, і вже більше року для прання використовувала тільки її, але (!) і до тієї марки є питання та зауваження. Тут виявилася нагода спробувати новий продукт, і що я хочу сказати, після першого використання TRONA universal- постіль з сатину стала мякіша, не такий "ядерний" аромат від випраної білизни, легше прасувати, сон на такій білизні просто казковий!
Тепер щодо TRONA color- футболки випрані ним -це просто пісня! Всі ми жінки знаємо, що на чоловічих речах під пахвами дезодорант випрати ну дуже проблематично, але пральний порошо TRONA color справився з першого разу без зусиль, знову таки хочу зазначити про приємний аромат, мякість білизни , а також легке прасування. Настала черга для TRONA sensitive- цей порошок я використовувала для прання дитячих речей, а також спортивного одягу. Гімнастичні лосіни білого кольору та носочки - легко одіпралися плями , самі лосіни стали м*якими, донька в захваті від комфорту, я в захваті від легкого прання. Сина форма - шорти з шовку та футболка 100% бавовна- також з легкістю стали чистими, причому шорти я зазвичай прала тільки ручним пранням з замочуванням на пару годин, тут я просто іх замочила буквально на 15 хвилин, порошок легко розчиняється в теплій воді- результат- все чисте!
Що можу сказати за неділю тестування порошків від ТМ TRONA:
1. низька ціна та економічнна витрата порошку.
2. прання при низькіх температурах- я прала при 30 градусах- все чудово відіпралось!
3. зручна упаковка, можна вибрати як великий обсяг так і маленький (0,5 кг.) для поїздок ,наприклад на відпочинок.
4. екологічність порошку та безпечний для здоров'я - ТМ TRONA це безфосфатний порошок, а фосфати ми знаємо що це за ЗЛО! вони токсичні, при попаданні на шкіру та вдихаючи їх вони порушують обмін речовин в організмі, викликаючи різні захворювання. Лікарям-алергологам добре відомий "ефект чистих простирадл": зіткнення з ними людської шкіри викликає безсоння, а часом і важкі захворювання.
Це поки що моє враження після одного тижня використання, а надалі на черзі прання лляних скатертин та серветок , тефлонових скатертин та важких штор, махрових рушників- після свят все дуже в "плямистому" стані:)
далі буде...
У відгука 0 коментарів