Mira Marchuk
Mira Marchuk
Новачок
Відгуки Mira Marchuk
Коментарі Mira Marchuk
Отримано лайків
1 Like
Mira Marchuk

Фінальний відгук про продукцію Vichy Mineral 89

Доброго вечора!
Протягом трьох тижнів я тестувала гель для відновлення та зволоження шкіри навколо очей Vichy Mineral 89 та гель-бустер Vichy Mineral 89 і можу фіналізувати свої спостереження. Результатом я задоволена на всі 100%)
Я користувалася гелями двійчи на день (зранку і ввечері після очищення шкіри).
Шкіра стала набагато свіжіша, зволоженіша та більш пружна. Легка текстура гелів дозволяла наносити макіяж вже через декілька хвилин, що дужеее зручно) При цьому шкіра ніколи не мала жирного блиску. Вцілому, думаю ці гелі підійдуть всім у кого нормальна або схильна до сухості шкіра. Буду користуватися продуктами і надалі! Дякую! ❤️
У відгука 0 коментарів
Mira Marchuk

Відгук про продукцію Vichy Mineral 89

Доброго вечора!
Продовжую тестувати гель для відновлення та зволоження шкіри навколо очей Vichy Mineral 89 та гель-бустер Vichy Mineral 89. Я маю досить чутливу шкіру, проте гелі ідеально підійшли і не викликали зовсім ніяких алергічних реакцій чи подразнень. Навпаки, шкіра виглядає набагато доглянітішою та свіжою! Приємно, що гелі дуже легкі і не залишають неприємного блиску чи відчуття жирності. На таку ще досить жарку погоду підходять ідеально. Буду продовжувати використовувати ці гелі і слідкувати за результатами :)
У відгука 0 коментарів
Mira Marchuk

Відгук про продукцію Vichy Mineral 89

Доброго дня!
Я отримала на тестування гель для відновлення та зволоження шкіри навколо очей Vichy Mineral 89 та гель-бустер Vichy Mineral 89.
Вперше користувалася цією лінійкою від Vichy і перші враження дуже приємні! Мені не подобається відчуття жирності та липкості на лиці після кремів, тому ці гелі ідеально мені підійшли, враховуючи їхню легку текстуру. Гелі використовую зранку та ввечері після вмивання. Гель досить швидко всотується і це дозволяє вже за кілька хвилин наносити макіяж, що дуже зручно)
Буду продовжувати тестування і з радістю поділюся наступними враженнями!
У відгука 2 коментарі