Marianich
Marianich
Експерт - Блогер
Відгуки Marianich
Коментарі Marianich
Отримано лайків
18 Like
Marianich

Тестування NAN

Мої діти вже виросли, але я добре пам'ятаю, що дочка обожнювала Nan з року до півтора як раз і давали. Їй було смачно, а я раділа, що вона росте здоровою і ситою))) Тож нехай малюки приймають участь у цьому тестуванні із задоволенням)))
У відгука 1 коментар
Marianich

Квітневе тестування від Avon

Вітаю учасників, яким випала можливість протестувати продукцію! Чекаю на відгуки, бо дуже цікаво дізнатись про туш, чи сподобався крем, а також чи довго тримається запах парфуму.
У відгука 0 коментарів
Marianich

Avon

Вау! Новий крутий проект від Avon. Балують нас цієї весни) Сподіваюсь, пощастить спробувати новинки.
У відгука 13 коментарів
Marianich

Тестування від Avon

На тестування прийшла посилка від компанії Avon з помадою "Суперзволоження" та парфумованою водою 50 мл Today.
Помада. Має приємний запах, навіть, солодкуватий присмак) Малювати контур губ виявилося дуже зручно, так як по зовнішньому колу помада має насичений колір, а у середині із прозорою зволожувальною серцевиною- як я зрозуміла, це і є частинка із гіалуроновою кислотою, яка відповідає за "Суперзволоження", як нам повідомляє компанія. На губах виглядає яскраво, насичено, має матовий відтінок, не скочується, не розтікається, носиться пів дня, з урахуванням активного носіння, пиття води і т д., змити не складає труднощів. Дійсно, на губах відчувається зволоження, що дуже приємно.
Парфумована вода. Дизайн флакону стильний; має насичений, шлейфовий аромат. 1 "пшику" виявилось достатньо, щоб отримати стійкий аромат, який відчувався на одязі, навіть, на наступний день.
Ця продукція повністю відповідає опису, який вказав виробник. Я залишилась задоволена якістю, рекомендую!
У відгука 2 коментарі
Marianich

Отримала набір від Avon

Сьогодні отримала посилку з парфумною водою Today та помадою з гіалуроновою кислотою. Біжу тестувати, свої враження напишу згодом)))
У відгука 4 коментарів