Nazaruk_vita
Nazaruk_vita
Новачок
Відгуки Nazaruk_vita
Коментарі Nazaruk_vita
Отримано лайків
7 Like
Nazaruk_vita

Вирівнювач Remington S9100B PROLUXE

Залишаю свій другий відгук на даний вирівнювач. Хочу сказати, що я з кожним разом все більше і більше задоволена випрямлячем Remington S9100B PROLUXE.
Після використання утюжка волосся виглядає, як з салонною укладкою блискуче, шовковисте, та дуже приємне на дотик.
А ще я замітила, що моє волосся не електризуєсься після використання даного випрямляча, а це було моєю проблемою кожної осені.
А коли накручую локони, то вони виглядають дуже ніжно та природньо, і не розпадаються без додаткових засобів стайлінгу, аж поки не помию голову.
У відгука 7 коментарів
Nazaruk_vita

Випрямляч Remington PROluxe S9100B

Я протестувала випрямляч Remington PROluxe S9100B, який мені прийшов на тестування з сайту naprobu.ua, користуюсь я ним практично кожного дня, і можу сказати, що випрямлячем дуже задоволена.
.
1. Випрямляч має 9 температурних режимів від 150 до 230 градусів. Пластини утюжка з керамічним покриттям, вони подовжені 110 мм. Має функцію блокіровки вибраної температури, і функцію блокіровки пластин, що є дуже зручно.
.
2. Укладка після використання вирівнювача тримається досить довго. Волосся після укладки виглядає доглянутим та блискучим;
.
3. Даний утюжок має досить стильний дизайн, швидкий у використанні. Ним можна як і вирівняти, так і досить швидко накрутити локони.
4. Ще величезним плюсом є довгий шнур довжиною 3 метри, не кожний прилад для укладки має таку перевагу. Аще він крутиться на 360 градусів, що комфортно при використанні.
5. Виробник додав таку функцію, як автоматичне відключення приладу через 60 хвилин
6. Приємним бонусом є чехол, який входить в комплект до вирівнювача.
У відгука 13 коментарів