Мамапружинки
Мамапружинки
Новачок
Відгуки Мамапружинки
Коментарі Мамапружинки
Отримано лайків
0 Like
Мамапружинки

Мелаксонін

Хотілось би після двотижневого тестування даного засобу ще розповісти не тільки про те, який став сон, як класно вранці прокидатися бадьорою та відпочившою, а ще й про сам препарат. Форма спрею виявилась дуже зручною для мене. Не треба запивати пігулки, чи розжовувати. Просто пшик, і готово.
Спочатку я пробувала по два пшика, і також після пробудження вночі через тривогу пшикати, але потім вирішила поексперементувати, і зрозуміла, що мені достатньо одного використання перед сном.
А ще хотілось би зазначити про щоденник сну. Це дуже крута ідея, щоб проаналізувати, що і як я роблю, і як це впливає на сон. Чудовий трекер, щоб за два тижні виробити в себе правильні звички, які є запорукою міцного і здорового сну.
У відгука 0 коментарів
Мамапружинки

Мелаксонін

Вже два тижні, як я тестую Мелаксонін. І вже бачу зміни
По-перше, мені легше засинати.
По-друге, навіть, якщо я прокинулась від тривоги, я потім не сиджу до ранку, не маючи змоги зімкнути очі.
І по-третє, саме головне для мене, сон став більш якісним. Зранку легше вставати, тому що я дійсно відчула, що вночі спала і відпочивала, а не просто лягла, закрила очі, бац, прокинулась, а вже ранок, а чи відпочивала я, чи ні. Тепер такого немає. А після гарного здорового сну, і робочий день проходить на іншому рівні.
Тож для себе я вирішила, в наш час, коли дійсно є проблеми зі сном та відпочинком - Мелаксонін гарний спосіб для допомоги.
У відгука 0 коментарів
Мамапружинки

Випічка з Dr.Oetker

Хотілось би окремо розповісти про желатин та розпушувач. Для тестування обрала рецепт десерта з надісланого буклета. Він вразив всю родину. Желатин гарно взявся, і сметана добре застигла, а корж завдяки розпушувачу вийшов ніжним. Дякую за можливість протестувати продукцію та цілу низку нових рецептів, які хочеться спробувати приготувати.
У відгука 0 коментарів
Мамапружинки

Підготовка до Великодня з продукцією Dr.Oetker

2+
Я і раніше користувалась продукцією dr. Oetker, але ніколи не випікала Паски з сухими дріжжями. І ось завдяки тестуванню спробувала! Дуже гарний рецепт, легкий, що можна навіть с дітьми без проблем готувати. А головне, завдяки якісним інгредієнтам результат дуже порадував. Паски гарно підійшли, тісто пухке и смачне.
Також в перше спробувала кукурудзяний крохмаль. Вийшов гарний чізкейк
У відгука 0 коментарів