Zbadinska Olesia
Zbadinska Olesia
Новачок
Відгуки Zbadinska Olesia
Коментарі Zbadinska Olesia
Отримано лайків
1 Like
Zbadinska Olesia

Другий відгук про продукцію ich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

Близько 2 тижнів пройшло з часу користування кокосовою насолодою! І це справді так! Креми розділила на нічний та денний, а саме інтенсивно зволожуючий беру вдень. М"якість та зволоження шкіри відчувається одразу після нанесення, а з часом тривалого користування ефект є постійний! Крем для шкіри навколо очей, це окрема любов! Особливо після недоспаної ночі! Шкіра стає свіжою, без мішків під очима! В першому вівдгуку вже відмічала якість упаковки, але повторюся, що вона на високому рівні! Потішили скляні баночки! Все дуже достойно виконано, як на бюджетний варіант!
Вже порекомендувала сестрі та подрузі, і сама користуватимусь надалі! Зараз як на прохолодний осінній варіант креми класно зволожують, обволікають і не обтяжують! Ну і запах це щось неймовірне! Усім рекомендую! Спасибі за продукцію! #naprobuua #naprobuua_відгуки #naprobuua_ EvelineRichCoconut #EvelineRichCoconut #CocoSkincareTeam #CocoLove #CocoLoveEveline
У відгука 2 коментарі
Zbadinska Olesia

Відгук про тестування!

Отримала посилку із продукцією, спрешу була вражена кількістю та місткістю. Це не пробники, а цілком повноцінна продукція, яку надалі можна купити в магазинах EVA i PROSTOR.
Друге, що потішило далі це відмітка про #VeganFriendly і звісно склад продукції, до 97% компонентів натурального походження!
Третє, що варто зазначити це упаковку, якій виробник теж приділив свою ЕКОувагу і її виробництво не знищує біологічних ресурсів та структуру лісів.
І це лише те, що можна зазначити лише отримавши і розпакувавши посилку.
А далі найцікавіше... саме тестування!
Отож, такі любителі кокосу, як я, з першої секунди відкриття упаковки відразу насолоджуються божественним запахом! А тим, хто не надто любить кокос, слід повідомити, що запах настілки ніжний і ненав*язливий, що стане довподоби геть усім!
Міцелярна вода не залишає жодного дискомфорту на шкірі, не потребує змивання, не подразнює очі.
А комплексне використання пінки для вмивання і кремів (навколо очей та для обличчя) робить шкіру надзвичайно шовковистою, м*якою і запашною... ммм...
Читати, однозначно мало! Треба пробувати!
Велика вдячність #CocoSkincareTeam за можливість насолодитися новинкою!
Відгук розмістила у сторі на своїй сторінці інстаграм. Скріншот додаю.
У відгука 0 коментарів